Van olyan hasonló korú srác ill. lány aki parázik a fogorvostól?
Figyelt kérdés
elhatároztam h el meek fogorvoshoz mert már unom ezt a helyzetet, de vmennyire tartok az injekciótól.
kinek mien tapasztalatavan ezzel kapcsolatban?
2009. ápr. 19. 19:36
1/7 A kérdező kommentje:
kifelejtettem h 15 éves vagyok srác
2009. ápr. 19. 19:37
2/7 anonim válasza:
Szinte mindenki fél.:) Nem fáj annyira nagyon a szúrás, ki lehet bírni. Gondolj arra, hogy milyen jó lesz utána egészséges fogakkal. Megéri azt a pici fájdalmat inkább, mint később elromoljon és húzás legyen a vége. Nemde?
3/7 A kérdező kommentje:
de, nagyon is megéri (:
köszi a bíztatást
2009. ápr. 19. 19:48
4/7 anonim válasza:
14 vagyok lány. Nagyon rosszak a fogaim, szinte az összes lukas volt már nagy részét betömte.. És az volt a legroszabb amikor az elsőket tömte.. Mondjuk én nem is kértem volna érzéstelenítő valamit:P.Ha a fúráson túlvagy már nem rossz...ja meg ha húzzák.. egyszer kihúztam magamnak egy gyökeres v milyen fogamat és teljesen elsápadtam és amikor kijött elájultam :P
5/7 anonim válasza:
Én is félek még mindig.Barátnőm meg sírva megy be nálunk jobban nem hiszem hogy félsz,pedig 29 évesek vagyunk. :-)))Én most elhatároztam hogy megcsináltatom a fogaimat,betömetem a rosszakat,ne kelljen húzni.Na de halogatom napról napra,jövőhétnél nem várok tovább.Asszem. :-)))
6/7 anonim válasza:
Na ez lemaradt az előző voltam:injekció azt jó ha adnak,nekem tömésnél is adtak,ha jó a fogorvosod nem vészes enyém pl. egy szadista na nála is kibírható,megmaradsz ne aggódj!Utána meg úgyse érzel semmit.
7/7 A kérdező kommentje:
21.59es
Sok sikert izguljunk együtt :)
am jófej az öreg aki csinálja majd a fogaim, anyunak is ő csinálta régen a fogait és szívesen lát engem is
2009. ápr. 20. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!