Hasonló cipőben járok mint még páran hogy gyorsan romlanak a fogaim. Van 5 lyukas fogam, de félek elmenni a fogorvosokhoz, mert lehet hogy megszólnának de nem tehetek róla, örököltem. Mit tegyek? Egy kétségbeesett lány.
és miért csak 2?
azok hol vannak?
mindenképp be kell tömetni mindet, mert akkor legalább fájni se fognak.
és ez egyáltalán nem ciki, nekem 6 fogamat tömte a fogorvos.
Hát, nekem 4 lyukas fogam volt az SZTK-ban megszólt a doktornő, hogy milyen elhanyagolt... akkor álltam fel és mentem el, ő meg elkezdett ott pampogni magában.
A magándoki nyilván nem fogja mondani, mivel neki ez pénz és nem akarja, hogy leendő páciense elmenjen.
És attól nem félsz, hogy mindenki más hülyén fog rádnézni, ha meglátja a csúnya fogaidat? Ha meg nagyon megromlanak, szagosak is lesznek...
Menj csak el dokihoz, én 3 havonta jártam, úgy romlottak... van 6 fogam, ami nincs tömve, az összes többi már rég... És szép a mosolyom :)
Egyél kalcium tablettát, az segíthet. 23/L
Menj el fogorvoshoz!Semmit nem fog szólni.
Az Elmex gél pont a könnyen szuvasodó fogakra van.Gyógyszertárba lehet kapni,1300 ft körül van.
Én is most kezdtem el használni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!