Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A bélféreg, cérnagiliszta...

A bélféreg, cérnagiliszta ellen van valami gyógymód, ami NEM gyógyszer?

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 21:48
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
57%

Ez most a Hírcsárda?

Tudod azt szokták mondani, hogy a kor állapot, nem érdem.

2011. aug. 27. 13:58
 12/48 anonim ***** válasza:
33%
34
2011. aug. 27. 13:58
 13/48 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van! Akkor válik a kor érdemmé, amikor elvégzett az ember 2 egyetemet is. 34 éves vagy? Ezt tudod ki hiszi el? Szerintem még te sem! :D
2011. aug. 27. 14:01
 14/48 anonim ***** válasza:
80%

Nem, a kor nem válik érdemmé sosem, ha nincs mögötte tartalom. A diplomára ugyanez igaz.

Nem is értem miért hoztad ezt fel, mivel egyelőre te (remélem nem bánod, ha tegezlek, öcskös) vagy az, aki kettőnk közül felelőtlen módon viselkedik.

Az, hogy a szavamat vonod kétségbe, még inkább modortalanság, de lévén itt tényleg bárki azt mond, amit akar, csak nyugodtan.

Én állítom, hogy a kor nem számít, akkor miért is hazudnék? Csak gondoltam, jó vicc lenne, ha kiderülne mégis én vagyok az idősebb. Bár téged inkább 65 körül tippellek, ekkor kezdi az ember úgy érezni, hogy ha már semmit nem ért el az életben, legalább a korára tud hivatkozni. (Az utóbbi mondat csak annak az illusztrálása, hogy mi a valódi kötekedés és modortalanság. Kéretik nem komolyan venni.:)

2011. aug. 27. 14:09
 15/48 A kérdező kommentje:

Mivel nem ismerjük egymást nyugodtan tegezz, én is foglak. Sőt én jobban is szeretem, ha tegeznek, de azért tisztázzunk pár dolgot:

-nem vagyok fiú, úgyhogy nyugodtan abbahagyhatod az öcskösözést! De ha tényleg, még egyszer mondom, tényleg nagyon ezt a stílust akarod, akkor hugi-nak nyugodtan szólíts, ha jól esik! De én megtisztelem a társamat avval, hogy nem ilyen trágár módon szóllítom meg, mert már azért ezen a kamaszkoron túlnőttem, amikor ez volt a divat!

-Én pont ellenkezőleg állítom: Ha valaki sokat tanult, akkor IGENIS a 2 diploma az valami érdem, de te neked ebben még úgysem volt tapasztalatod, hogy mennyi tanulás egy diploma. Nem tudod értékelni egy diploma értékét, mivel gondolom még nem is jársz egyetemre!

-Mondtam már, hogy a bölcsebbel ne vitatkozz! Hozhatsz fel akár több száz érvet is!

Ui.: Nem találtad el az évszámom!!! Hehe! Nem vagyok öreg, és most én is mondom neked valamit: Idősebb életkorát illetlen megkérdőjelezni! :PP De csak, hogy nyugodtan aludj az éjszaka ennyit írok a koromról: -40. Tehát elmagyarázom, ha nem érted: Még 40 éves sem múltam el!

Uui.: Nem vagyok felelőtlen, mivel kezelem a problémám, csak nem azokkal a mű vegyszerekkel, ha egészségesebb dolgokkal! Akkor lennék felelőtlen, ha nem kezelném semmilyen módom sem!

Uuui.: Még mielőtt rákattintanál a 'comment küldése' gomra, kérem felejtsd is el ezt azonnal. Köszönöm! :P

2011. aug. 27. 14:23
 16/48 anonim ***** válasza:
79%

Tudom, mit jelent egy diploma megszerzése. De egy egyetemi tanáromtól hallottam, és mélyen megfogott, hogy egyetem elvégzéséhez a legfontosabb kellék egy megfelelően vastag nadrág. Ami egy tréfa volt részéről, de nyilván van mögötte mélyebb tartalom. Javaslom továbbá a büfészak szakkifejezés utáni guglizást.

Amúgy kicsit sem érzed abszurdnak, hogy a cérnagilisztákról beszéltünk, és te rángattál elő teljesen irreleváns vitapontokat? Ezt én nem tekintem egy érett vitakultúra részének. Az érveléstechnikában "red herring" néven illetik az ilyesmit. Kár is volt belefolynom.

Két anonim felhasználó vitatkozik egymással. Az igaz, hogy az internetes kommunikációnak vannak illemszabályai (és én érzésem szerint egyet sem szegtem meg súlyosan, mielőtt a korodat felhoztad.) De teljesen abszurd olyan való életből vett dolgokat előrángatni, amik ebben a kontextusban számonkérhetetlenek. Hiszen te mondtad, hogy bárki hazudhat a koráról. Akkor minek is hoztad szóba? Te is lehetsz 12 vagy 78, bármit is mondasz. Az már csak hab a tortán, hogy én eleve megkérdőjelezem ezen illemszabályok létjogosultságát, de az már az én bajom.

Az öcskös kifejezésre is igaz előző hozzászólásom vége, bár fejemet homokkal szórva elismerem, hogy ezt a kifejezést magam is rühellem, ha rám alkalmazzák, akár tréfálkozva is. Szóval elnézést!

"Mondtam már, hogy a bölcsebbel ne vitatkozz! Hozhatsz fel akár több száz érvet is! "

Nem mondtad. Ráadásul változatlanul egy névtelen, arctalan entitással vitatkozom, aki annyira bölcs, hogy a természetes/mesterséges dichotómián sem tudott túllépni. (Figyeled milyen szavakat ismerek. Egy Fluor Tomin szocializálódott tizenéves biztosan nem tudna ilyet:)

2011. aug. 27. 14:45
 17/48 anonim ***** válasza:

Ez az eszmecsere kiváló bizonyíték lehetne arra, hogy az ember két egyetemi diplomával is lehet síkhülye, de szerintem csak az a 16 éves kiscsaj vetít itt, aki ezt a kérdést is feltette:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__alternativ-gyogyitas..

2011. aug. 27. 15:50
 18/48 anonim ***** válasza:
Nem, az a csaj sokkal értelmesebbnek tűnik. Inkább az anyja lehet.
2011. aug. 27. 16:18
 19/48 A kérdező kommentje:

Na, akkor kezdjünk vázlatolni!

Az én kérdésem: A bélféreg, cérnagiliszta ellen van valami gyógymód, ami NEM gyógyszer?

A te válaszodból egy részlet: Ami gyógyít, az gyógyszer.

Felejtsük már el ezt a "tabletta rossz, természetes cseroki hajtampon jó" gondolkodást!

Néhány gyógynövény, AMI GYÓGYÍT, ÉS NEM GYÓGYSZER: csalán, kamilla, aloe vera, citromfű, stb. Tessék itt egy honlap, ami a gyógynövényeket írják le a-től z-ig: [link]

Ezek sem gyógyszerek, mégis gyógyítanak.

Hogy mi a kölönbség a gyógyszerek és a gyógynövények gyógyhatású anyagai közt? Nos, a gyógyszerek mű, mérgező, drogszerű anyagok! Most meg fogsz lepődni! A kokain is gyógyszer, de persze kis mértékben. Aki drogfüggő, az nagy mennyiségben viszi be a szervezetébe ezt a matériát! Ebből arra lehet következtetni, hogy bármely gyógyszerre drogként lehet tekinteni!!

És te jó választ adtál meg? Nem, mivel a kérdésem úgy szólt, hogy NEM gyógyszerekkel hogyan lehet kiírtani a férgeket!!! Inkább mondtad volna azt, hogy nem tudsz semmilyen gyógymódot!

Miért ez az én respondendumom, válaszom? Mert én deviáns vagyok, és nem csak abban hiszek, amiben mindenki más (ebben az esetben a gyógyszerekben), hanem egyéb dologban is (ebben az esetben a természetes gyógymódban)!!

Nem mondtam volna? (ez a te válaszod, amiben az én idézetem van):

"Mondtam már, hogy a bölcsebbel ne vitatkozz! Hozhatsz fel akár több száz érvet is! "

Nem mondtad. Ráadásul változatlanul egy névtelen, arctalan entitással vitatkozom, aki annyira bölcs, hogy a természetes/mesterséges dichotómián sem tudott túllépni. (Figyeled milyen szavakat ismerek. Egy Fluor Tomin szocializálódott tizenéves biztosan nem tudna ilyet:)

És itt az az idézet, amiben megmondtam neked, hogy az idősebbet, tanultabbat, bölcsebbet tiszteld meg:

"És szerintem ne szólógass be nekem, ha lehetséges, tiszteld meg evvel az idősebbet, mert lefogadom, hogy én idősebb vagyok nálad egy jópár évvel! :PP"

Ismerem-e?: Nem, nem tudom ki az a Flour Tamás! Vagyis csak névről ismerem, de azt sem tudom, hogy színész-e, énekes-e, rendező-e vagy egyéb celebrista!

Latin eredetű szavak? Igen, azt megfigyeltem, hogy elég sok latin eredetű szavat használtál! Ugyanis gimnáziumban 4 évig tanultam latinul. De akár egy 12-13 éves is tud sok ilyen stílusú verbiumot, szavat! Egyik barátnőm lánya most 13 éves. Rengeteg régi (nem 1800-as, hanem 1500-as, vagy még régebbi, köztük Homérosztól, ókori költőtől, írótól) regényeket olvasott,amiben sok az ilyen fajta szó és néha még az anyja sem érti, hogy a lánya mit mond neki! És tizenéves!

Véleményem: Akár lehetsz te is 12 éves is, vagy akár 75 is, ez nem 'ÉRDEM', hogy tudsz ilyen szavakat is!

És hogy miért vitatkozom most veled, ahogy te is leírtad? Ezt írtad te:

"Amúgy kicsit sem érzed abszurdnak, hogy a cérnagilisztákról beszéltünk, és te rángattál elő teljesen irreleváns vitapontokat? Ezt én nem tekintem egy érett vitakultúra részének. Az érveléstechnikában "red herring" néven illetik az ilyesmit. Kár is volt belefolynom. "

Mert én magamat ehhez az idézethez kötöm mindig, amikor hasonló esetbe kerülök, mint most:

"Amikor az ember tudja, hogy igaza van, fontos, hogy ne adja fel."

Gondolkozz el egy kicsit a leírtakról légyszi, és utna mondd csak el a véleményed! Köszönöm! :D

2011. aug. 27. 16:58
 20/48 A kérdező kommentje:

Javítás: néhány helyre a 'szó'-nak a tárgyaseseteként 'szavat'-t írtam, ami helytelen! Javított verziója: szót!

Többes száma: alany eset: szavak, tárgyas eset: szavakat

2011. aug. 27. 17:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!