Bélféreg elleni bevált gyógyszer?
Sajnos igen, cérnagilisztás a pocim (de sz*r ezt így kimondani), szeretnék Tőletek tanácsot kérni, hogy milyen gyógyszert vegyek a patikában. Ha van rá lehetőség, akkor olyan kellene, ami vény nélkül kapható! Nagyon szépen köszönöm!
Lenne még egy kérdésem, bocsánat. Azt írják itt sokan, hogy vöröshagyma, meg foghagyma eltünteti őket... Ha lilahagymát eszem, az is ugyanolyan hatással van rájuk?
Ú... és ha mondom az orvosnak, hogy ez és ez a problémám, akkor ugye nem fog levetkőztetni, vagy ilyesmi?
Mondjuk a hasamat megnézheti, fel van puffadva :-S
Arra nem is lehet kíváncsi, mivel az erősebb nemet erősítem :DDD
Most jót nevettem :) Én hibám, nem írtam le a nemem :)
Így visszagondolva tényleg :D
Na de ha a helyemben lennél, Te is rinyálnál :P Rossz érzés...
Rendben, köszi Nektek!
Nagyon jó rá a kutyabengekéreg tea!
Gyogynovenyboltokban lehet kapni.
Egy pupos teaskanalnyi gyogynovenyt tegyel bele 2,5 dl forrasban levo vizbe. Fozd kb 10 percig, amig jo vervoros szine nem lesz.
Utanna szurd le, es fogyaszthato!
Minden este ihatsz 1 cseszevel es kb. 3 nap mulva mar kifejti a hatasat, de max. 1 hetig ihato!
Vagy meg a diofalevel tea is hatasos.
/A kutyabengekéreg teajat viszont kismamak nem ihatjak, mert vetelest okoz. Illetve amikor menstrual valaki akkor sem ajanlott, mert alhasi verboseget csinal./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!