Kinek vált be a zsálya tea izzadásra?
Akinek igen az mennyit ivott egy nap? Én bárhogy próbálom ízesíteni, nagyon nem jön be az íze :( Mikor először ittam akkor is elég keservesen ment le az a bögre, azóta csak úgy tudom meginni ha jó forró, de még most is 35 fok van..de nem is iszok mindig, egy nap egyszer és van mikor ki is maradnak napok lehet azért se hat. De mikor először ittam mintha pár órával később tényleg hatott volna mert akkor is nagyon meleg volt.
Nektek mennyire hat? Filtereset hol tudok venni? Mert gyógyszertárban csak azt kaptam ami egybe van, és egy kanállal kell bele tenni aztán leszűrni de egy csomó darabka olyan pici hogy benne marad..az meg kaparja a torkom :S
egyáltalán nem vagyok benne biztos amit most írok, lehet hogy hü.eség.
Apukámnak a lába nagyon izzad és azt ajánlották neki hogy zsályafüves vízbe áztassa ki, és azt mondja használt valamit.Próbálj meg zsályafüves vízben megfürödni.
(Naponta többször és az biztos használ az izzadásra :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!