Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit hasznaljak izzadasra?

Mit hasznaljak izzadasra?

Figyelt kérdés
Egyszeruen mar nem birom elviselni azt,hogy milyen mertekben izzadok.Nem is csak akkor,amikor meleg van,mindegy tel vagy nyar van,ha egyedul vagyok akkor is,viszont ha tarsasagban vagyok...arrol inkabb nem is beszelek.Szerintem "belul" van a problema,talan az a baj,hogy nem vagyok eleg magabiztos,es kissebbsegi komplexusom is van,ez ellen viszont nem nagyon tehetek semmit.Viszont az izzadassal szeretnek.De mit???
2011. ápr. 21. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:
menj el a legközelebbi pszichológushoz...ő segít megszüntetni az okát és minden oké^^
2011. ápr. 21. 18:29
 2/3 tetris ***** válasza:

Magad is rájöttél már, hogy ez a fajta izzadás nem fizikai eredetű, hanem lelki. A megoldás az, ha megpróbálsz rájönni, hogy mi miatt aggódsz, mi miatt vagy ennyire feszült, nyugtalan.

Az is lehet, hogy a helyzetet javítani lehetne egy kis relaxálással, vagy olyan szabadidős tevékenységgel, amiben örömödet leled. Egy kiadós séta a kutyával, egy kis napozás, egy teniszparti, mind hasznos lehet.

A pszichiáter abban tudna segíteni, hogy együtt felderítsétek, hogy mi a bajok lelki forrása, ami miatt izzadsz. De szerintem egyedül is menne a dolog. Talán még az agykontroll is segíthetne. Itt a Gyk-n sokszor szerepel ez a téma. Keress rá. Ártani biztos nem fog!

2011. ápr. 21. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:

solutio antisudorica!!!!

lelkileg nem hoz rendbe de az izzadást megszünteti

500 ft körül van ilyen kis üvegben ami nagyon sokáig elég, vény nélkül kaphatóa a gyógyszertárakba

szárazon kell felvinni (nedvesen, borotválás után, dezodor után ne!!! mert csípni fog

1-2 nap és elmúlik az izzadás

2011. ápr. 22. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!