Ecetesviz izzadásra? :O
Figyelt kérdés
hallotam erröl.. h vizbe kell önteni.. de nemtudom mennyit..használ ez ?2011. máj. 20. 19:19
1/7 anonim válasza:
Hú, én erről még nem hallottam de nagyon érdekelne. Rólam patakokban ömlik a víz, rémálom lesz ez a nyár is...:(
2/7 A kérdező kommentje:
nekem lábra kénne :S
2011. máj. 20. 19:48
3/7 anonim válasza:
Én is nagyon izzadok, de az ecettől meg hányingerem van. .S
4/7 anonim válasza:
Szia!
Első vagyok, nézelődtem neten és tényleg ajánlották, próbáld ki!
5/7 anonim válasza:
A diólevél fürdővizes használata nemcsak fagydaganat ellen jó, hanem csökkenti a túlzott izzadást is, ami a lábakon vagy akár a tenyereken jelentkezhet. A túlzott lábizzadást gomba okozza, a diólevél gombaölő tulajdonsága hat ez esetben is.(külsőleg-belsőleg alkalmazva)
6/7 anonim válasza:
Vegyél a gyógyszertárba inkább Solutio antisudorica-t
Vény nélkül kapható folyadék amivel vattável bekenheted azt a testrészedet ahol izzadsz. 300-400 ft között mozog az ára. Nagyon bevállt nekem. Az első alkalommal kellemetlen mert csiphet sőt viszkethet is..de ha a következő alkalommal is tapasztalod ezeket akkor nyugottan lehet higítani vizzel.
Ettől egy cseppet nem fogsz izzadni (:
7/7 A kérdező kommentje:
Hmm. Utolsó Köszönöm Szépen..:)
megis vettem.. Nagyon jó.. Már csak nem első alkalommal Hatott a lábbamra..:) Nem izad.. Köszönöm :)
2011. júl. 13. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!