Túlzott izzadásra valami készitmény?
Figyelt kérdés
nagyon izzados vagyok,és ez lelki eredetű nálam,már elhasználtam 2 üveggel solutio antisudoricaból,de nem nagyon használ semmit:( tudnátok nekem valami mást ajánlani,ami jobb olyan írjon aknek úgyanez a baja,és esetleg talált olyan izzadásgátlót ami jobban bevált neki2010. dec. 30. 13:03
1/3 anonim válasza:
Az ismerősömnek régebben nagyon izzadt a tenyere, és bement a gyógyszertárba, megkérdezte, hogy van-e valami hatékony szer ami megakadályozza a túlzott izzadását és készítettek neki ott helyben valami löttyöt sajnos pontosan a nevét nem tudom ,de ha ugyanezzel a panasszal bemész te is egy gyógyszertárba , biztos ,hogy adnak valami hatékony szert.
3/3 anonim válasza:
Én is egyévvel ezelőtt nagyon izzadtam és anyukám utána járt neki!Elküldött vérvételre és kiderült h súlyos pajzs mirigy betegségem van és az izzadás az egyik tünete.ha nem megyünk el időbe elkezdtem volna meg hízni és egyre butább lettem volna ,sőt még a hajam is elkezdett volna hullani:/
De hálisten rájöttünk h mi okozta.most már nekem teljesen elmúlt.
amúgy tudok kettő dolgot is ami eltudja mullasztani!
1.zsálya tea :napi egyet
2.Mák szappan/vagy pedig szintén zsálya szappan
fürdésnél csak a hónajat kell vele bekenni és lemosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!