Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Miért félek...

Mit tegyek? Miért félek ennyire? 23/L

Figyelt kérdés

Nemrég a párommal közelebb kerültünk egymáshoz (nem részletezem). Előttem már volt 1 barátnője.

Azóta mióta közelebb kerültünk egymáshoz, halálosan rettegek az AIDStől. Nem értem miért. Régen volt szorongásom, de szedtem rá gyógyszer. De ez a szorongás miatt van?

Rettegek mert halálos betegség, és amikor egyszer a híradóba meghallottam hogy majdnem találtak ellene vakcinát szinte megörültem. Miért jönnek olyan gondolatok mintha az lennék?:'(

Vizsgálat:

×××××××××××

El akartam menni szűrésre, de nem értem eddig rá. Ha meg is tudnám csinálni az eredményért nem tudnák bejönni, mert egyetem van és mellette dolgozok is. Mit tegyek?:S

Mert az eredményért csak személyesen lehet bemenni...se telefonon se e-mailen nem lehet az eredményt közölni.

Mit lehet tenni?:\

Miért félek halálosan ettől??:S:'( Néha elfeledkezek róla, másszor meg eszembe jut és sírni lenne kedvem.

23/L

2011. aug. 19. 16:41
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

[link]

A szomatikus típust olvasd el.

2011. aug. 30. 13:46
 32/33 A kérdező kommentje:
Elolvastam. 0.01-0.03% a betegség aránya.....vagyis ritka
2011. aug. 30. 20:50
 33/33 anonim ***** válasza:
Akkor meg az AIDStől sem kéne félned, mert szerintem erre több esélyed van, minthogy elkapd
2011. szept. 1. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!