Mit tegyek? Miért félek ennyire? 23/L
Nemrég a párommal közelebb kerültünk egymáshoz (nem részletezem). Előttem már volt 1 barátnője.
Azóta mióta közelebb kerültünk egymáshoz, halálosan rettegek az AIDStől. Nem értem miért. Régen volt szorongásom, de szedtem rá gyógyszer. De ez a szorongás miatt van?
Rettegek mert halálos betegség, és amikor egyszer a híradóba meghallottam hogy majdnem találtak ellene vakcinát szinte megörültem. Miért jönnek olyan gondolatok mintha az lennék?:'(
Vizsgálat:
×××××××××××
El akartam menni szűrésre, de nem értem eddig rá. Ha meg is tudnám csinálni az eredményért nem tudnák bejönni, mert egyetem van és mellette dolgozok is. Mit tegyek?:S
Mert az eredményért csak személyesen lehet bemenni...se telefonon se e-mailen nem lehet az eredményt közölni.
Mit lehet tenni?:\
Miért félek halálosan ettől??:S:'( Néha elfeledkezek róla, másszor meg eszembe jut és sírni lenne kedvem.
23/L
"A szorongás amúgy képes testi tüneteket produkálni vagy félelembe dönteni?"
Pszichoszomatizációnak hívják ezt a jelenséget. Igen, képes rá.
AIDS-tesztet pedig _indokolt_ esetben (pl. erős gyanú, bevándorlók stb.) esetén végeznek, rutinból nem, mert a kit drága. Jelen esetben pedig nincs semmiféle indok, csupán egy szorongó beteg, akinek pszichiáterre és terápiára volna szüksége...
"Mert az van bennem h "lehet nem vok az akk nem csinálok tesztet, de ha mégis az vagyok és későn derül ki akkor...." :(:S
"
Na pont ezaz... Bocsánat, de ne szépítsük, súlyos eset vagy.
Barátomat megkérdeztem (nem most) hogy van e vmi ilyen gondja, azt mondta nincs. Ekkor egy kicsit megnyugodtam. Viszont hallottam olyan esetről hogy valaki nem mondta el hanem a halála előtt közölte (igaz az más betegség volt).
Akkor, és most is annyira meg vagyok ijedve :S :'((
Nézd az életben semmire NINCS garancia .DE!!
1. a barátodban bíznod kell .hiszen őt te választottad illetve egymást választottátok . Hogy választhattad ha minimálisan sem bízol benne.
2.sokan nem szeretnek a korábbi kapcsolatokról beszélni,pedig szerintem kell fontos és jó -legalább egyszer átbeszélni . Ez a szexuális életnek is jót tesz .
3. nekem két komoly kapcsolatom volt ,és sok flört az elött ,és én is mindig rettegtem ettől a betegségtől.
4. Megcsináltattam a tesztet 26 vagyok azóta volt egy kapcsolatom ,de az azt megelőző időszakot lezárhattam egy negatív eredménnyel .Megkönnyebbültem .Eszméletlen boldogságot éreztem napokig
5 az élet ment tovább az agyam pedig keresett más dilit magának .rögeszme lehetőségekből kifogyhatatlan az ember .
Nem tudom a lelki bajodra mmi a megoldás,mert ez a rettegés ettől a dologtól -csak tünete valami egészen másnak. Én azt mondom törekedj az önismeretre,és ne agyal sokat mert előbb utóbb pánik beteg is lehetsz . Dolgozz ,csináld a hobbid szeresd a páros -élj!
és legfőképpen tanulj meg valahogy együtt élni ezzel a lelki defektussal.
Egy 26 éves nő voltam ,aki már átment sok stáción..
Próbálom próbálom.
Csak amikor eszembe jut (ami mindíg megtörténik nem tudom miért) akkor meg állandóan rettegek hogy ha egyszer kiderül (nem tudom miért vagyok úgy mintha az lennék rem nem vok az) akkor tönkre megy az életem, stb anyukámat testvéremet féltem.:'(
Nem tudom túlzásnak hangzik-e de megfogadtam hogy ha az eredmény negatív lesz(vagy máshogy derül ki h nem vok az) akkor lezárom a szexuális és szerelmi életemet mert nekem még több ilyen félelemre rettegésre nincs szükségem. Ez túlzás vagy megérthető dolog szerintetek?
Azért kérdem mert az én szemembe megérthető, csak kérdem h más szemszögéből ez milyen.
hé én voltam az utolsó (azt hiszem) 26 l
Nem kell ilyen véresen komolyan venni az életet lehet írtam de nem volt sok kapcsim -de sok flörtöm .Azért ha nem dél Afrikában egy hív táborban egy néggerrel jössz össze - itt Mo -n azért nem olyan nagy az esélye .Te a szexualitástól félsz sztem,meg nem bízol MAGADBAN .ennek oka biztos messzi vezet .De szeresd magad annyira h legalább néha engeded h szeressenek . Nem kell szabatos szexuális életet éni ,de ne pazarold el a fiatalságodat. Első időkben használj gumit és ha már megbízol benne akkor hajrá . Amúgy ez is ilyen modem kórkép -de egyre több a hipochonder ,velünk az élen :):) néha csak röhögni kell egy jót és tovább menni (ettől nem lesz kevésbé szarabb de legalább tudod h az elméd szórakozik veled ,és amennyire lehet nem hagyod !) Ha az megnyugtat tanulmányozd a ffi kuk@t :) nem vicc -ha tudod h hogyan néz ki egy egészséges még egy rút Candide-át se nagyon szedsz össze -legalábbis kisebb eséllyel !
Get life!!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!