Hogy lehet valaki ennyire buta?
Néztem egy videót egy új drogról
CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!!!!!!!
Hogy lehet valaki ilyen sötét, hogy tudja a hatását és még is csinálja??? Ez nem olyan drog, hogy vagy vagy alapon...hanem ennek ez a hatása, ha bőrhöz ér, miért csinálják ezt????
függőség... csodákra képes.
nézd meg, ami kevésbé látványos, de más erős fizikai függőséget okozó drogoknál: a használó képes lopni csalni, akár ölni, akár a saját anyját eladni egy újabb adagért.
és egyik sem úgy kezdi, hogy "aha, oké, nem baj, majd eladom az anyám v elmegyek ku.rvának"
a függőség nagyon furmányos démon, és persze józan ember nem esik bele, de csak egy apró megingás kell...
1.ez mióta családi kapcsolatok kategória?
2.mert nagy az isten állatkertje csak rövid a kerités
én teljesen kivagyok akadva, ráadásul ahogy néztem a videót tök normális volt számára, hogy le nem is tudom mit csinálják a lábát, mert nem mondanám levágásnak mert nem sok mindent vágtak azon, főleg, hogy egy kukába :S
bocsánat a kategória miatt..
Na ma se reggelizek! :/
Ez szörnyű undorító!!!A függőség tényleg olyan dolog ami miatt az ember sok mindenre képes..
Amúgy meg nem sok ember éli meg, hogy láthatja a saját sípcsontját....
De ezt a drogot lövik?Vagy, hogyan okoz ilyen sérüléseket????
na utánaolvastam kicsit...
nem akkor marja le ha hozzáér a bőrödhöz.
heroinfüggők kezdték el használni, mert hatása hasonlatos a heroinhoz, csak kb 10x erősebb és rövidebb ideig tart. azért használják ennyien, mert jóval kevesebbe kerül mint a heroin, legális, és otthon előállítható. az elvonási tünetei sokkal erősebbek, és hosszabb ideig tartanak mint a heroiné (ami azért nagy szó, a heroinnak van az egyik legnagyobb függőségi szintje). a fogyasztó intravénásan lövi, és a benne lévő fémek, savak kezdik el rohasztani, de nem bőrre cseppenve, hanem belülről. oroszországban terjedt el, mert ott az egyik legtöbb a heroinfüggők száma, és ugye csórók, ezzel helyettesítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!