Néha furán beszélek és nehezemre esik. Buta vagyok és figyelmetlen, vagy lehet komolyabb bajom is?
Figyelt kérdés
Pl néha tök hülyeségeket mondok, amiket nem is akarok. Máskor nem találom a szavakat. Akadozik a beszédem.. Nagyon nehezen fejezem ki magam. Eddig sose voltak ilyen gondjaim, csak az utóbbi pár hónapban...
15/L
2010. júl. 5. 19:59
2/15 A kérdező kommentje:
Nem.
2010. júl. 5. 20:17
3/15 anonim válasza:
akkor menj el a háziorvosodhoz, valószínűleg kapsz a neurológiára beutalót ;)
4/15 anonim válasza:
tényleg fejed, nyakad nem ütötted meg valami balesetben mostanában? vagy nem voltál beteg magas lázzal?
5/15 A kérdező kommentje:
Rendben, elmegyek dokihoz.
Semmi ilyesmi nem történt velem.
2010. júl. 5. 20:34
6/15 anonim válasza:
Lószart, semmi bajod nincs. Nekem is vannak ilyen időszakaim. 17/f
7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: te nem tudsz leírni 1 kommentet kulturált szavakkal, mi?:D Láttalak már párszor, simán le lehet vágni, hogy te vagy az. :D Bocs, de cigány vagy?
2010. júl. 5. 20:44
8/15 anonim válasza:
Kötve hiszem, hogy sok válaszommal találkoztál volna már. Nem, nem vagyok cigány, te rasszista szerencsétlen. Lehet tényleg beverted valahova a fejedet. :)
9/15 anonim válasza:
20:42 akkor te is vizsgáltasd meg magad, ez nem normális, akár epilepszia is lehet, de hogy valami neurológiai zavar az biztos
10/15 anonim válasza:
Előfordulhat, de én nem tartok tőle. Rendszerint akkor jön ez elő nálam, amikor valami megrázó történik (haláleset a családban pl.). Szerintem a stressztől való kimerültség okozza ezt NÁLAM. Másnál persze lehet, hogy teljesen más okból történik, én csak megosztottam a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!