Néha furán beszélek és nehezemre esik. Buta vagyok és figyelmetlen, vagy lehet komolyabb bajom is?
Figyelt kérdés
Pl néha tök hülyeségeket mondok, amiket nem is akarok. Máskor nem találom a szavakat. Akadozik a beszédem.. Nagyon nehezen fejezem ki magam. Eddig sose voltak ilyen gondjaim, csak az utóbbi pár hónapban...
15/L
2010. júl. 5. 19:59
11/15 A kérdező kommentje:
Most én is nagyon stresszes vagyok.. Elvesztettem azt, akit a világon a legjobban szerettem és szeretni fogok örökké.. Én én tehetek róla :(
2010. júl. 5. 21:43
12/15 anonim válasza:
Na akkor ennyit erről. Mondtam, hogy semmi bajod nincs. (Komoly bajod, amit nem heversz ki idővel)
13/15 A kérdező kommentje:
Hát remélem.
Sose tudom megbocsájtani ezt magamnak.. Ezt szerintem nem lehet feldolgozni.. Miattam halt meg.. :S
2010. júl. 5. 21:54
14/15 anonim válasza:
nálam is van ilyen nyugi ... stressz, kimerültség, magnéziumhiány stb okozza ... akkor van baj hha az állapot tartós, és romlik.
15/15 anonim válasza:
vizsgáltasd ki magad, ingyen van és megnyugszol, ha valami nagy baj van, akkor az is kiderül és lehet kezelni ;)Ü
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!