Lányok, titeket mennyire zavar a telehold? Tudtok tőle aludni?
nekem nincs különbség ha telihold van, vagy nincs. egyáltalán nem zavar.
téged igen?
Én nem vettem észre magamon különösebbet, de bizonyított tény, hogy ilyenkor picit mindenki megzizzen, felpörög vagy épp bepörög... Egyszóval nehéz bánni ilyenkor egymással.
Fontos lehet, hogy milyen a horoszkópotok, mert rák létemre, mivel ez a bolygóm, sokkal nagyobb hatással van rám, mint másokra.
Pár ismerősömnek mindig teliholdkor fáj a lábuk xD
De viszont én ma is tök jót aludtam :) Rám sincs hatással.
Az én kislányom (16 hónapos) ilyenkor elég rosszul alszik.
Állítólag a babák elég érzékenyek ezekre a dolgokra.
Remélem kinövi, mert én jól tudnék ilyenkor is aludni:-)
Én is fiú vagyok, de engem sem zavar. Legalább szépen világít (ahogy mondtad). :) Azt sem tudom mikor van telihold. :)
És rák létemre fel sem, és be sem pörgök.
Én nem nagyon hiszek az ilyen horószkopós dolgokban, és a telihold miatt való megzizzenésben sem, mivel szerintem bármikor lehet "hülye" az ember (én pl. majdnem minden nap :P).
Jah és...tudok tőle aludni! :)
Most hogy így mondjátok (és ha jól értettem most volt telihold), akkor most aludtam a legjobban. :)
Én vagyok, aki a horoszkópot felhozta.
Nem azt mondtam, hogy csak a rákok zizzennek be, ez általában mindenkire vonatkozik :) Ugyanis pszichiátrián dolgozom, észrevehető a különbség a holdtölte körüli napokon. Ugyanígy több baba is születik ilyenkor!
Ez be van bizonyítva, rád is, rám is, mindenkire vonatkozik, sajnos - vagy nem sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!