Ha egy lány 14 évesen nagyon vékony (deszka) akkor még lehet nagykorára 'jó nő'? (kép)
14 éves vagyok, 171 cm, 50 kg. Sokan mondják hogy nagyon vékony vagyok, egyek többet főképp a családtagok.
Akármemmyit is eszek semmi sem látszik rajtam. a barátnőm akivel a tavaly kb egyforma voltam, máralasonyabb pár centivel és ő szép, nem sovány, nőies.
Nem tudom mit tegyek, azthiszem apukámra hasonlítok, ő is ilyen vékony, magas.
Ha én most ilyen vagyok, akkor lehetek-e olyan szép csinos formás lány? [link]
Hogyan hízhatok?Valakitől azthallottam, hogy minden nap sokat eszik, és utánna a gép előtt ül, valakitől meg hogy sportol. Na most én hogyan? Izmosítsam a lábaim? És hogyan?
Légyszi adjatok tanácsokat, és bocsi hogy ilyen össze vissz írtam kérdéseket, de nem akarok ilyen gebe maradni :(
remélem yrnak rendes válaszadók.
És ilyen vagyok most: [link]
Már pár év eltelt a kiírás óta. Történt valami változás?
Amúgy
Nagyon jó, kevés idő és nem pénz igényes de hatásos otthon elvégezhető módszerek.
Vannak nőknek és férfiaknak is.
https://www.youtube.com/user/passion4profession/videos
Láb, has, fenékre ha gyakorolsz, még a képen lévő éned is nagyon vonzó és nőies tud lenni, de azóta gondolom már amúgy is nőiesebb lettél, 3 év sok idő ebben a korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!