Ha egy lány 14 évesen nagyon vékony (deszka) akkor még lehet nagykorára 'jó nő'? (kép)
14 éves vagyok, 171 cm, 50 kg. Sokan mondják hogy nagyon vékony vagyok, egyek többet főképp a családtagok.
Akármemmyit is eszek semmi sem látszik rajtam. a barátnőm akivel a tavaly kb egyforma voltam, máralasonyabb pár centivel és ő szép, nem sovány, nőies.
Nem tudom mit tegyek, azthiszem apukámra hasonlítok, ő is ilyen vékony, magas.
Ha én most ilyen vagyok, akkor lehetek-e olyan szép csinos formás lány? [link]
Hogyan hízhatok?Valakitől azthallottam, hogy minden nap sokat eszik, és utánna a gép előtt ül, valakitől meg hogy sportol. Na most én hogyan? Izmosítsam a lábaim? És hogyan?
Légyszi adjatok tanácsokat, és bocsi hogy ilyen össze vissz írtam kérdéseket, de nem akarok ilyen gebe maradni :(
remélem yrnak rendes válaszadók.
És ilyen vagyok most: [link]
első vagyok
alakformáló tornagyakorlatokra gondoltam - lábra, fenékre, karra - attól, hogy vékony vagy, lehetsz formás, nőies.
Rengeteg ilyen gyakorlatot találhatsz a neten - Béres Alexandra és társai, de a női magazinok is tele vannak velük.
A futás, biciklizés is jó, de én inkább az egyes izomcsoportokat célzó gyakorlatokra mennék rá.
Ezt ki kell próbálnom.
És ettől izmosabbak lettek a lábai, 'ducibbnak' vastagabbnak tűntek?
Igen, a túlzott tornával pedig az a gond, hogy a maradék mellet is ledolgozza- inkább csak kondicionálj, ne végezz erős sportot. semmiképpen ne vidd túlzásba.
melled pedig biztos legyél benne nőlni fog és már ahogy többen írták, így is csinos vagy. Nem egyidőben fejlődnek a lányok, a genetika pedig azt jelenti, nézd meg anyukádat :)
Tudom 14 évesen még nem ez dominál, de később jusson eszedbe amit most leírok: a belső értékek többet számítanak! Majd meglátod igazam van. :)
Ettől leszel boldog, nem a ciciktől és így lehet boldog kapcsolatod majd.
a lépcsőzésre válaszolok:) igen a vádlija teljesen kidomborodott két oldalt teljesen szép formára.
de jelzem mégegyszer, hogy nagyon tudatosan mindennap csinálta, éveken át.
már nem kell csak lábra "gyúrnia" a heti kétszeri aerobik vagy zumba teljesen karbantartja.
nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Én is aztgondolom hogy a belső is számit, de azért aggaszt hogy minden lány, barátnőim is szépek, és nőiesek, és én csúnyának érzem magam mellettük. De megpróbálok változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!