Hogyan vegyem rá magam a (víz) ivásra?
Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon keveset iszom. Ma kaptam észbe, folyamatosan fáj a fejem, és eszembe jutott, hogy mennyit (nem) ittam az elmúlt 1 hétben... tegnap és ma max. fél liter a teljesítményem... Egyszerűen elfelejtem, nem figyelek rá, nem érzem magam szomjasnak. Ha erötetem, hányingerem lesz.
Mit csináljak? Ez így hosszú távon nem megy, wc-n is csak reggel voltam utoljára...
2011. júl. 31. 15:15
1/3 anonim válasza:
Szerintem inkább egyél, vagy sósat, attól szomjas leszel, vagy valami olyat egyél, aminek magas a folyadék-tartalma. Ha éhes sem vagy, akkor mozogj, és akkor ugye az izzadással meg a gyors légzéssel fogy a nedvesség a testedből, és akkor szomjas leszel. Ezt próbáld meg. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az éhséggel nincs bajom... bár ha most belegondolok, tegnap és ma sem nagyon ettem még. De általában farkaséhes vagyok.
2011. júl. 31. 15:24
3/3 anonim válasza:
Hát akkor, mondom, valami folyadék-dúsat kajálj :) pl. kocsonya, vagy leveseket egyél, ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!