Ez jelenthet problémát az egészségemre nézve? (mobiltelefon)
Nemrég hallottam, hogy atúlzott mobiltelefon használat rákhoz is vezethet.
De azt nem tudom pontosan, hogy a beszélgetések telefonon, vagy akárhogy használom a telefont(zenehallgatás, stb) az is.(?)
Én néha lefekvés előtt fülhallgatóval szoktam hallgatni a rádiót, kb fél órákat. De a tegnap este mikor hallgattam, belealudtam, és reggel arra ébredek, hogy megy a rádió a füllhallgatóban(a fülemből valamikor kiesett). Szóval egész éjjel a fejem mellett volt a teló.
AZ LENNE A KÉRDÉSEM, HOGY EZ LEHET-E BAJ? Most mind ezen filózok, hogy hogy lehetek ilyen felelőtlen...
Várom a rendes válaszokat!
jaj ugyan már...
az, hogy pusztán ott van a fejednél, nem jelenti azt, hogy most akkor 2 év múlva meghalsz.
ma már ha kimész az utcára ott is annyi sugárzást kaphatsz, vagy port vagy bármit, ami károsítja az egészséged.
nem kell mindenen beparázni!
oké, köszi!
De akkor csak mobiltelefonos beszélgetéseknél van ez a sugárzás, hogy rákot is okozhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!