Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Túl fiatalnak tűnök.

Mit tegyek? Túl fiatalnak tűnök.

Figyelt kérdés

Nagyon alacsony vagyok, és emiatt néha nagyon megalázottam érzem magam. Pl. legutóbb elvittem az öcsémet a játszótérre, hadd játszon egy kicsit, és egy kisgyerek mutogatott felém, (1-1,5 éves lehetett)aztán amikor az anyja mondta, hogy látod, ott az a kisfiú már nagyobb, biztos van már 7-8 éves. Mikor mondtam neki hogy 13, meglepődötten nézett egy "na ne röhögtess" szöveggel. Annyira idegesítő! Pl. a gimnáziumom mellett (igen, 13 évesen gimibe járok) van egy általános suli, és egy tanár odajött hozzám abból az iskolából, hogy mit keresek én itt kint, menjek vissza az osztályomba. Persze, ő a 2. osztályra gondolt.

Aztán mikor ezeket otthon elmondom, akkor jön az "ez később jól fog jönni" szöveg. Később lehet, de én akkor sem szeretném. Mit tegyek???

13/f

137cm testmagasság

2011. júl. 2. 16:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én meg 11 éves létemre majdnem 160 cm vagyok. Szerintem az egészséges életmód segítene ahogy az előző írja.
2011. júl. 11. 22:26
 22/27 anonim válasza:
Pubertással hogy állsz?
2011. júl. 11. 22:34
 23/27 A kérdező kommentje:

Egészségesen étkezem, úszok, fekvőtámaszokat csinálok, ez mind megvan. Egyébként az a legzavaróbb, hogy úgy nézek ki mint egy szőrmók, mert nagyon szőrös mindenem, és ez az alacsonysággal együtt nagyon rossz.

Egyébként anyám szerint is pontosan olyan vagyok külsőre, mint egy 7 éves.

2011. júl. 12. 07:23
 24/27 anonim válasza:

nemolyannagybaj ha alacsony vagy.engem az zavar,hogy nem talalok vlem egy magassagu fiut/vagy magassabbat.vagyis voltmar nehany baratom,de aztis nehezvolt megkeresni.xd.en 14 eves vagyok.:0.nekem az a bajom hogy tul magag vagyok.mikor 11 eves voltam(otodikes)uj iskolaba mentem es az uj osztalytarsam elkezdi nekem hogy hanyszor buktammeg.-.-'.aztmondta elmegyek egy nyolcadikosvak.pedig csak magas vagyok.szoval az inkabb ne legyen gond.ne vedd fel.egy idoben aqzvolt a becenevem hogy Zsiraf,kovetkezo evben mar az hogy letra,xD.

nekem van ket osztalytarsam akivel meg kiszoktam jarni tekeregni,esnagyon szeretem oket.de jarok a tesom negy evvel nagyobb csapataval is es mar bulikba is "becsempesznekk".:).ebbol a szemszogbol nagyonjo.:)

2011. júl. 12. 11:17
 25/27 anonim válasza:
11 evesen en 167 cm-vagyok.nemvagyok fejlett,de megis 1-2 evet mindig ramadnak escsak rohognek ha aztmondom hany eves vagyok es az "igazi valaszt"kerik.:) idegesit hogy ilyen magas vagyokk.legalabb egy olyan 4 cm-rel lennek alacsonyabb.-.-'.
2011. júl. 12. 11:21
 26/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hagyd magad! Próbáld meg elfogadni, hogy ilyen vagy és kész. Ha meg valaki azzal jön hogy "hé de alalcsony", meg "ne röhögtess már", illetve gúnyolódik, akkor teljesen normálisan, nyugisan (és lenézõen xD) mondd meg az illetõnek, hogy te 13 éves vagy. Állj ki magadért!
2011. júl. 12. 12:41
 27/27 anonim válasza:

Én is pont olyan magas vagyok mint te :)

12/L

2011. júl. 12. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!