Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most miért nem hat? ( még...

Most miért nem hat? ( még annyi, hogy bármennyire akarok nem tudok sirni, ennyi történt, meg mondták mások is hogy fáradtnak tünök)

Figyelt kérdés
Ezelött fél éve a doki felirt antidepit és 0,25 mg os frontint, azt mondta akkor szedjem ha ugy éeryem hogy kell, de egy nap max 5 is bevehetek. Akkor kb egy hétig szedtem, aztán leálltam vele. Tegnap megint elment a kedvem az élettöl és ideges is voltam és bevettem egy nap alatt 4,5 t de semmi se történt, nem lettem álmos se nyugtatni se nzugtatott le igazán, nem értem hogy most mért nem hat, pedig ezelött fél éve már egy szem is kiütött rendesen,
2010. márc. 9. 21:13
 1/1 anonim válasza:
Szerintem ne szedd a frontint! Én kb. egy évig szedtem, a végére felvitte a vérnyomásom, és állandóan fájt a fejem. Egyébként több oka is lehet, hogy nem hat: lehet, hogy akkor másképp étkeztél, most nehezebben szívódik fel. De helyette szerintem inkább próbáld ki, hogy csinálsz gyógyteát macskagyökérből (nagyon büdös, de remek altató), a cickafark pedig nyugtató hatású. Natura boltokban lehet kapni ezeket.
2010. márc. 9. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!