Miért érzem egész nap fáradtnak magam?
Mostanában minden nap úgy érzem magam mintha "lázas"lennék,olyan furcsán érzem magam....nem szédülök csak mintha félig lennék ébren.
Esténként meg kicsit felgyorsul a szívverésem is,nem szúr,de érzem,ahogy dobog+mintha egy nagyon pici fájdalmat is éreznék.
B..us én pontosan ugyanigy vagyok!!!
Egész nap fáradt és este felé vagy amikor már az ágyban vagyok rám jön az erős szívdobogás mintha ideges lennék és sokáig nem múlik el!
Nekem is nagyon tud szúrni már attól félek valami szív bajom van....
Szerintem valami front lehet vagy tudat alatt izgulunk valamin...
Vagy vérnyomás én megfigyeltem hogy ha 1kávénál többet iszok akkor kezd el szúrni a szívem!
Leeshet a cukrod is vagy már én sem tudom mire gondoljak:(
Én is először az idegességre gondoltam,de sztem valószínűbb a vérnyomás...
Eddig csak esténként "éreztem a szívverésem",de ma szinte egész nap éreztem pedig tök nyugodt voltam(vagyok):/
Kávét már nem is merek inni,csak reggel egyet :S
igen én is csak reggel merek inni akkor is gyengét utána már egyáltalán nem..
én is nyugodt vagyok de valószínűleg tudat alatt idegeskedek,agyalok dolgokon én erre is fogom..
vagy az időjárásra mert egyik nap semmi bajom aztán meg alig bírok mozogni ugy szúr a szívem:(
mondjuk én néha rágyújtok az sem jó tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!