Miért van az, hogy nagyon sok 20-30 év körüli fiatalnak több foga is hiányzik elől?
Ez sztem genetikai kérdés is.nekem is sok ismerősömnek,már 20! éves korában elől pótlás volt pedig gondozták.
A nagymamámnak meg aki nem igazán lelkiismeretesen gondozta,szinte minden foga megvolt 70 évesen.Az anyukámnak szintén egészséges a fogsora,és az enyém is.34 évesen 32 eredeti fogam van,6 van tömve.
A gyerekeimre is sokan mondták már,hogy de szép fogaik vannak!Majdnem minden gyereknek el van szineződve,le van törve,erősítő cseppeket szednek stb...Pedig ezek még tejfogak...
Én nem nagyon látok fiatalokat, hogy elől hiányozna a foguk, lehet nem egy dimenzióban élünk:)
Amúgy nekem is a legleső fogam tömve van, már 13 éves korom óta. Amint látszik rajta lyuk el kell vele menni fogdokihoz, különben kirohadt... Én nem tudnék úgy nyugodtan elmenni valahová ha hiányozna látható helyről a fogam.
Mert sok az igénytelen ember... nekem ha kihúznának az első fogaim közül egyet is, megcsináltatnám, akármennyibe is kerül. Undorító az ápolatlan-hiányos fogsor a fiataloknál.
Főleg mikor a smink fenn van, de a fogak már nincsenek...láttam már ilyet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!