Szoktatok járni véradásra? És mennyit kell várni a vérkielemzésedre? Megkapod a leletet?
barátommal el akarunk menni vért adni. és jó is lenne egy teljes vérvizsgálat.
Énis mostanában elég fáradékony vagyok, meg álmos...pedig sokat alszom.
Meg van bal oldalon egy kicsike nyirokcsomó duzzanatom, voltam fül-orr-gégésznél, elküldött normáls vérvételre, az eosinophylom magas volt, adtam le székletmintát de az negatív parazitákra.
Meg vannak kiütéseim, voltam bőrgyógyinál azt mondja ő nemtudja miez elküldött bőrklinikára.
18éves lány vagyok. És a kiütések ilyen pattanás szerűek de nem pattanások, ilyen piros kidudorodások és viszketnek.
MI LESZ HA KIDERÜL H AIDS ES VAGYOK?:O
A véradás nem vérvétel.
Meghallgatnak, vérnyomást és súlyt mérnek,vesznek ujjból egy kis mintát, megállapítják a vércsoportod, esetleg kitöltesz egy tesztet (ilyen kérdések: drogozol-e intravénásan, volt-e az elmúlt 3 hónapban prostituáltal nemi kapcsolatod stb...)
Amíg kitöltöd megkapod a csomagod, és vársz a sorodra, majd hívnak. Leadod a vért, fekszel egy kicsit, aztán kapsz enni, inni, és ennyi.
Ha jön levél (kb 2-4 héten belül), akkor vmit találtak a véredben, ami nem odavaló. Apukámnak így szürték ki a hepatitis C-t. Csak eljött velem egyszer vért adni...
Ennyi, üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!