Mehetek véradásra, ha beteg voltam előtte 2 nappal?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék vért adni, de elkaptam valami influenzás izét. Egyszer volt hőemelkedésem (37.1), plussz köhögés, orrfolyás, fejfájás. Valszeg fertőző volt mert a férjemnek is ugyanez volt a baja. Már jól vagyunk, 2 nap mulva véradás. Csak vitamint szedtem (kálcium sandoz +1000 mg C vitamin), és panadolt. Orvosnál nem voltunk. Adhatok vért?2010. máj. 9. 09:55
1/2 anonim válasza:
Nem tenném. Már csak azért is, mert a véradás legyengít, és neked most saját magadat kell erősítened, szükséged van a tartalékaidra.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
Ma volt a véradás, de nem mentem el, fáj a fejem, az orrom még folyik, meg köhögök is (azért letagadni sem tudtam volna, hogy beteg voltam- vagyok). Kissé rekedt is a hangom...
Vasárnap már azt hittem túl vagyok rajta teljesen, de sajna nem.
2010. máj. 11. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!