Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok. Vérzett a...

17 éves vagyok. Vérzett a végbelem, és viszket? Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Mitöl lehet? Elmentem wcre ugyéreztem mintha kellene, de nem jött széklet, kicsit erölködtem 1-2 szer, utána kitöröltem és véres volt a papir, és a wc-be is volt vér (friss), és tegnap óta viszket! De nem fáj! Ez mitől lehet? Menjek el orvoshoz? Kihez kell hogy forduljak? Aranyerem lehet? De nem eszem mindennap fötkaját, lehet attol is? Kérem segitsenek! Köszönöm
2011. jún. 24. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden valószínűség szerint aranyered lehet. Erre való kúpot és kenőcsöt vény nélkül kapsz a patikában. Ha nem múlik a panasz: orvos!
2011. jún. 24. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem mindenképpen orvoshoz kellene menned!
2011. jún. 24. 23:09
 3/5 anonim ***** válasza:
1. lettél, jutalmad aranyérem! De ne aggódj, mert népbetegség, az élet velejárója. A lényeg, hogy ne erőlködj és akkor el fog múlni.
2011. jún. 24. 23:14
 4/5 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül aranyér. Az én fenekem minden 4-5 székeléskor véres egy picit, és kiderült, hogy csak kidörzsölődik. Kend be valamilyen semleges kenőccsel pl körömvirág krém vagy ilyesmi, az jót tesz neki, ha gyakoribb lesz, rosszabb lesz akkor orvos. És minden wc-zés után mosd ki a feneked, mert a papír nem tisztitja meg eléggé.
2011. jún. 24. 23:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Aranyered van.
2011. jún. 25. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!