Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A barátnőm elájult ma többször...

A barátnőm elájult ma többször. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Először csak azt mondta hogy hányingere van és hogy szerezzünk neki enni elindultunk az út másik oldalán ott volt a meki. Akkor már mondta hogy elfog ájulni és hogy nagyon szédül de arra nem számítottam hogy a zebra közepén fog elájulni. Valahogy felszedtem a földről és a karomon elsegítettem a járdáig ahol megint elájult de akkor már rántott magával. A falhoz támasztottam míg letöröltem az orráról a vért. Elsegítettem a mekibe ott leültettem vettem neki enni de rá egy 20 percre míg megkerestük a barátját hogy vigye ő haza újra rosszul lett.

A villamoson addig kísértem amíg át nem kellett szállni. Már ott is mondta hogy megint elfog ájulni.

Mitől lehet ez? Az éhség magában nem lenne elég hiszen vagy 2 órával azelőtt evett hogy elájult. Nem is éhezteti magát de nem is dagadt.

Már kétszer történt vele ilyen egyszer buszon egyszer pedig otthon. Lehet hogy cukorbeteg vagy hasonló?

2011. jún. 22. 21:26
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
nem fogom megkeseríteni az életét azzal hogy bent kelljen feküdnie a kórházban egy hetes megfigyelésre. mert az nem úgy megy hogy bemész elmondod hogy mi bajod adnak egy gyógyszert és elküldenek. ha már máskor is történt vele és utána jobban lett mégis milyen betegség lappanghat benne? csak nem alacsony a vérnyomása. hujuj. annyit még a "kicsilány" is tud hogy emiatt nem szokás mentőt hívni.
2011. jún. 22. 22:06
 22/26 A kérdező kommentje:
A lány falusi. azért ment a barátjához mert közelebb lakik. én se engedtem volna meg hogy egyedül utazzon egy órát és aztán még haza kelljen baktatnia szintén egyedül.
2011. jún. 22. 22:08
 23/26 anonim válasza:

na jó,aranybogár..akkor saját sztorim következik: voltam én is rosszulami miatt mentőt is hívtak hozzám,ami bevitt a kórházba..annak az egy hetes,általad feleslegesnek tartott kivizsgálásnak(nekem az egyik esetben 11 napnak)meglett az eredménye: 3 komoly betegség...az egyik 17,a másik 18,a harmadik most,20 éveseb derült ki.szerencsére még épp időben..

de csak gratulálni tudok a csaj anyjának,annyi esze nincs hogy orvoshoz vigye a lányát.........

NO COMMENT

2011. jún. 22. 22:10
 24/26 anonim ***** válasza:
huhh..ha alacsony a vérnyomása, akkor adnak rá gyógyszert, ami beállítja. elég kéros a szervezetnek is, és a lánynak is, ha mindig elájul, a abalesetekről ne is beszéljünk. amúőgy a zebrán, nem tudom milyen tömeg lehetett. belehal, ha korházban kell lennie egy hétig? inkább abba fog, ha nem megy, de mostmár tényleg rátokhagyom..
2011. jún. 22. 22:10
 25/26 anonim válasza:
Szerintem meg lehet,hogy csak megjátszotta magát,azért az utcán ha húztad vontad nem igaz,hogy senki nem segített volna!
2011. jún. 22. 22:28
 26/26 A kérdező kommentje:

senki nem volt ott.

csak egy pasi de az simán részegnek nézte és elsétált mellettünk :)

2011. júl. 1. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!