Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A barátnőm elájult ma többször...

A barátnőm elájult ma többször. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Először csak azt mondta hogy hányingere van és hogy szerezzünk neki enni elindultunk az út másik oldalán ott volt a meki. Akkor már mondta hogy elfog ájulni és hogy nagyon szédül de arra nem számítottam hogy a zebra közepén fog elájulni. Valahogy felszedtem a földről és a karomon elsegítettem a járdáig ahol megint elájult de akkor már rántott magával. A falhoz támasztottam míg letöröltem az orráról a vért. Elsegítettem a mekibe ott leültettem vettem neki enni de rá egy 20 percre míg megkerestük a barátját hogy vigye ő haza újra rosszul lett.

A villamoson addig kísértem amíg át nem kellett szállni. Már ott is mondta hogy megint elfog ájulni.

Mitől lehet ez? Az éhség magában nem lenne elég hiszen vagy 2 órával azelőtt evett hogy elájult. Nem is éhezteti magát de nem is dagadt.

Már kétszer történt vele ilyen egyszer buszon egyszer pedig otthon. Lehet hogy cukorbeteg vagy hasonló?

2011. jún. 22. 21:26
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
LEhet, hogy a vérnyomása esett le, mivel ma elég meleg volt.. De ha korábban is előfordult, szerintem el kéne mennie a saját érdekében orvoshoz a barátnődnek! :)
2011. jún. 22. 21:31
 2/26 anonim ***** válasza:
Menjen orvoshoz, találgatni lehet, de komolyabb is lehet a dolog annál, hogy elkerülje!
2011. jún. 22. 21:32
 3/26 A kérdező kommentje:

Nem tudom háziorvosnál úgy rémlik volt már de ott adtak neki egy igazolást és elküldték kábé...

szerintem addig úgy se megy el ameddig nem lesz gyakori ez az ájuldozás. Mert a két másik egész rég történt.

2011. jún. 22. 21:35
 4/26 anonim ***** válasza:
Meleg, alacsony vérnyomás és alacsony vércukorszint. Tartson magánál szőlőcukrot és vizet, ahányszor elmegy valahova, ha ájulást érez, egyen és igyon. Ha még egyszer ismétlődik, DOKI!!!
2011. jún. 22. 21:37
 5/26 anonim ***** válasza:
azért ez veszélyes is lehet! elég felelőtlen az orvos, ha elküldte, mivan, ha mondjuk áll a megállóban, és beájul a kocsik közé, vagy a villamos sínre vagy egy lépcső legurul! vegyéte kkomolyan
2011. jún. 22. 21:43
 6/26 anonim válasza:
.
2011. jún. 22. 21:45
 7/26 tetris ***** válasza:

Én bizony soha el nem indulnék itthonról anélkül, hogy ne lenne a táskámban szőlőcukor, és innivaló és zsebkendő.

Meg szemüveg, meg bérlet, lakáskulcs, pénztárca, Taj kártya, személyi, esernyő, szatyor, ....

2011. jún. 22. 21:49
 8/26 anonim válasza:
bakker,most ledöbbentem..többször elájult,és nem vittétek se orvoshoz,se kórházba,nem hívtatok hozzá ügyeletet...hát..no comment...
2011. jún. 22. 21:50
 9/26 A kérdező kommentje:

összesítve elég nagy táskával járhatsz.

Az orvos mit tudna csinálni ha mondjuk simán alacsony lenne a vérnyomása és gyakran leesne? Van erre gyógyszer?

2011. jún. 22. 21:53
 10/26 A kérdező kommentje:

nem nagyon olvastad el amiket írtam szerintem.

egy éve elájult lehetett az is az oka hogy sokan voltak a buszon vagy hogy keveset evett. ha minden egyes tüsszentésénél orvoshoz vinnénk az nem segítene.

2011. jún. 22. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!