Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A barátnőm elájult ma többször...

A barátnőm elájult ma többször. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Először csak azt mondta hogy hányingere van és hogy szerezzünk neki enni elindultunk az út másik oldalán ott volt a meki. Akkor már mondta hogy elfog ájulni és hogy nagyon szédül de arra nem számítottam hogy a zebra közepén fog elájulni. Valahogy felszedtem a földről és a karomon elsegítettem a járdáig ahol megint elájult de akkor már rántott magával. A falhoz támasztottam míg letöröltem az orráról a vért. Elsegítettem a mekibe ott leültettem vettem neki enni de rá egy 20 percre míg megkerestük a barátját hogy vigye ő haza újra rosszul lett.

A villamoson addig kísértem amíg át nem kellett szállni. Már ott is mondta hogy megint elfog ájulni.

Mitől lehet ez? Az éhség magában nem lenne elég hiszen vagy 2 órával azelőtt evett hogy elájult. Nem is éhezteti magát de nem is dagadt.

Már kétszer történt vele ilyen egyszer buszon egyszer pedig otthon. Lehet hogy cukorbeteg vagy hasonló?

2011. jún. 22. 21:26
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
ráadásul kussolj már be. szerinted a magam 160 centijével meddig tudtam volna elvinni ha az útról alig sikerült felszednem? sokkal több értelme volt elküldeni a barátjával hozzájuk hogy tudjon aludni és ha holnap is rosszul lesz valószínű hogy orvoshoz megy. csak gondolj már bele hogy te vajon mit csináltál volna 14 évesen egyedül egy ájult lánnyal.
2011. jún. 22. 21:56
 12/26 anonim válasza:
21 50es vagyok..de..elolvastam..az ájulások ma voltak,többször is...ezt írtad....és nektek nem tűnt fel hogy ez nem normális,orvosnak is kellene látnia őt??????
2011. jún. 22. 21:57
 13/26 anonim válasza:
mi az hogy kussoljak be??álljon meg a menet kicsilány...14 évesen ha ennyire okos vagy,akkor telefonálsz a mentőknek,vagy a lány anyjának vagy valami...nem csak jártatni kéne a szádat aranybogár
2011. jún. 22. 21:58
 14/26 A kérdező kommentje:

kétszer. máskor volt még de ma csak kétszer.

nem is merült fel bennünk mivel ő utána már tudott járni és egész jól nézett ki. a villamoson jött elő megint. nem tudom neked mennyi kedved lenne befeküdni a kórházba hogy ha mondjuk kiderülne hogy csak egy sima napszúrásod volt és egy alvással túl lettél volna rajta.

2011. jún. 22. 22:00
 15/26 anonim ***** válasza:
a buszon sokan voltak és azért??? utaztam már sokszor tömött buszon, mégse ájultam el soha! talán nagyon enyhe szédülés, de ájulás?? ez nme normális! amúgy meg értelmesebb lett volna mentőt hívna a 160cm-el. és ha komolyabb baja lett volna, elmegy aludni aztán annyira leesek a vérnyomása, hogy fel se kel többet..
2011. jún. 22. 22:00
 16/26 A kérdező kommentje:
az aranybogár felhívta a lány anyját. sőt a lány maga hívta fel az anyját hogy ott marad a barátjánál amíg jobban lesz. ha majd ő azt mondja hogy hívjak neki egy mentőt hívok de ha szerinte elég ha lefekszik akkor én neki hiszek mivel ő tudja hogy milyen gyakran történik ilyen és hogy mitől múlik el.
2011. jún. 22. 22:02
 17/26 anonim válasza:
na kicsilány...talán mégsem lett volna felesleges,mert lehet hogy lappang benne valami,ami az ájulást előhozza.és ha ugymond felelegesen is viszik be a kórházba,legalább elmondják neki,hogy egyen rendszeresen,napi 5 alkalommal,és igyon sokat,kerülje a nagy meleget,stb....oszt nem lesz több ilyen..
2011. jún. 22. 22:02
 18/26 A kérdező kommentje:
mondjuk ha nem ettél aznap még semmit fáradt vagy és a buszon állnod kell és még meleg is van az szerintem egy gyengébb lánynak elég ahhoz hogy elájuljon.
2011. jún. 22. 22:03
 19/26 anonim válasza:
no akkor az aranybogár mégse olyan buta.csak a barátnőd meg az anyja,hogy nem tűnik fel nekik,hogy ez nem normális...nem ájulgathat el akármikor könyörgöm,ez nem normális dolog....
2011. jún. 22. 22:04
 20/26 anonim ***** válasza:
hát jó nem akarok beleszólni..az én anyám minimum hazarendelne, ha kórházba nem is hívna, nemhogy másnál aludni. na mind1 ti dolgotok, de éna lány helyében elmennék. lehet hogy mondjuk cukorbeteg, abban pedig meg is vakulhatnak, na meg még a többi mellékhatás. beszld rá, hogy menjen el!
2011. jún. 22. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!