Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A cinkrázó jó ekcémára?...

A cinkrázó jó ekcémára? Szétmarom a könyökhajlatomat

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem jó. Az ekcémára olyan krém kell, amit arra találtak ki, és amit receptre adnak a patikában. Bőrgyógyász írja fel (később a házidoki is felírhatja). Ez Elocom pl. nagyon jó, de recept nélkül nem kapsz.
2011. jún. 22. 12:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Én meg azt mondom, férjemnek is mindenfélét felírtak a szteroidos kenőcstől kezdve és nem használt egy sem tartósan, ő neki ez és a sima kamillás hintőpor a legjobb, ami ér is valamit.
2011. jún. 22. 12:17
 3/6 anonim válasza:
én is elocommal kenem,de viszont már 6 éve ekcémás a lábam.12 vagyok :(
2011. jún. 22. 14:58
 4/6 A kérdező kommentje:
nekem gyerekkori bőrekcémám van. a kezemen shea vajas krémtől+ligetszépe kapszulától teljesen elmúlt, de most újra előjött a hajlatban, ami semmitől sem múlik el. mint gyerekkoromban, véresre vakarom :( anno nekem is mindenféle szteroidos krémet felírtak, de nem segített, először a cinkrázótól jobban viszketett, viszont lehűti és egy picit talán jobb...de azt hiszem mégis el kéne mennem bőrgyógyászhoz
2011. jún. 22. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen. Nekem is gyerekkoromban volt most meg enyhébben van csak néha jön ki de azt egyből bekenem elocom-al és elmúlik. Szerintem ha mondod az orvosnak hogy ha mondjuk volt már olyan krém ami nem használt akkor nem azt írja fel. Nekik is van ám eszük, egy pici.
2011. jún. 22. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos az ekcémára nincs végleges gyógymód, tüneti kezelés van. Kened, meggyógyógyul, újra kijön.
2011. jún. 23. 08:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!