Elfeküdtem a nyakam. Ha jobbra, vagy hátra akarom fordítani a fejem, fáj. Meddig tarthat ez az állapot?
Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__1864..
Ugyanez történt, csak nekem egyik napról a másikra. :((
F/13
2011. jún. 18. 09:11
1/3 anonim válasza:
Nekem max 1-2 napig szokott tartani. Ilyenkor este belefekszem nyakig egy kád jó meleg vízbe, hogy kilazuljon és ez mindig segít. Ha van otthon izomlazító krémetek pl:Feketenadálytő krém vagy Fastum, Flector hasonló az is jó lehet rá.Vékonyan kend be. Ha nincs, az sem gond irány a kád! Meglátod segít.
Egyébként vírusfertőzés is csinál ilyet, szóval ha nem múlik, ráadásul más tüneted is van, menj el az orvosodhoz.
2/3 A kérdező kommentje:
Más tünetem nincs. Az orrom folyik, de az valószínűleg a pollenallergia.
2011. jún. 19. 11:28
3/3 A kérdező kommentje:
és köszönöm a választ :)
2011. jún. 19. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!