Még nőhetek? Ha növök lesznek következményei?
Jelenleg kb 74-75 kiló vagyok és olyan 170-173 centi magas.(és nem egy vékony alkat vagyok) 13 éves vagyok és fiú. Ha lehet még el tudnám érni a 2 méteres magasságot valahogyan? Vagy ha nem legalább az 190 centit? De nagyon akarok 2 méter magas lenni :). Ha elérem lesznek valamilyen következményei pl: gerincfájás, derékfájás meg ilyesmik?
Valamilyen módszert még tudnátok javasolni hogy elérjem a 2 métert? (bár a növés úgy tudom genetikailag meghatározott).
nyugi meg van az esélyed rá,mivel már most elég magas vagy,de a srácok 22 éves korukig nőnek:)
de a lényeg,h jó lenne,ha sportolnál valamit!
és kálcium Dvitamin és sok vitamin és vitamin:)
Sportolásba beleszámít ha naponta kinecezek? De annyira hogy másnpra izomlázam vna :). Kinecten focizok táncolok boxolok olimpiai sportok meg ilyenek. Ha nem tudod mi az a kinect akkor: egy mozgásérzékelő amire van sok játék amiket ha sokáig játszol garantáltan elveszted minden energiád :). PL: 100 méteres futáskor helyben kell futnod, focizáskor rúgnod, meg mindent érzékel amit csinálsz és amit csinálsz azt csinálja a karaktered.
http://www.youtube.com/watch?v=3DdgD5Ro6V0
ilyeneket naponta 10-20-szor. Nem pontosan ezt. A 32 ráncból bőven válogathatok :).
Amúgy hetente 1-szer úszok 1 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!