Nem tudok böfögni. Miért lehet?
Nincs itt normális ember??
Azt kérdezte,hogy mért nem tud büfögni...
A választ én sem tudom.
Szerintem afféle genetikai valami lehet,hogy nem alakult ki reflex rá.
Valahogy meg kell tanulni kisérletezni kell,de hogy-hogy,fingom sincs.
Valamire jutott valaki? :)
előző vagyok :)
Sziasztok!
Én is pontosan ugyan igy vagyok vele.
Borzasztóan kellemetlen, valaki nem tudna rá valami megoldást?
Nagyon megköszönném
Sziasztok!
Láttam hogy a kérdés - és a válaszok is - már jó néhány éve íródtak, de mivel az utóbbi időben hasonló problémáim voltak, ezért tévedtem ide. Szinte teljesen azok amiket Ti is írtatok, csak nekem ilyenkor mindig émelygés is társult a "böfögéstelenséghez", így muszáj voltam utánajárni, és rájöttem, hogy a szódabikarbóna a kulcs a gondra. Nekem legalábbis 100% bevált. 2 dl vízhez kb. fél kiskanál.
Hátha lesz olyan,akinek ez szintén segíteni fog. :)
Kedves sorstársak!
Örülök, hogy nem én vagyok a világon az egyetlen ember, aki ugyanebben a helyzetben van. Évente kb kétszer böfögök, és helyette morgàs van. Mióta élek így van, és hála az égnek rendben vagyok. Párom is hasonló ember, bár ő laktózérzékeny, nem tudom van-e esetleg összefüggés a kettő között. Én sok mindenre allergiás, sok táplálékra is, talán betudható ez is annak. Szerencsére más bajom nincs, elvégre így élek mióta a világon vagyok. Étvágyam van, és minden emésztőrendszeri dolgom rendben van ezen kívül. Lehet, hogy valóban csak genetikàról van szó, és mi nem vagyunk képesek a böfögésre, helyette van ez a reakció. Azt vettem még észre egyébként, hogy ha valami igazán mű kaját eszek, akkor tovább fokozódik ez a morgàs, például sok csokoládét eszek, vagy 7days-t eszek egyet is, stb. A jövőben megpróbálkozom valami egészségesebb étrenddel, már pár hete például sokkal több gyümölcsöt is eszem, mint eddig. Meglátom, hogy hoz-e javulást. Bár, mint írtam én ezzel élek mióta létezem, és eszembe sem jutott az elmúlt pár hónapig az, hogy ez nem normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!