Nem tudok böfögni. Miért lehet?
Figyelt kérdés
Szeretném ha nem csinálna belőle senki viccet! Ez valóban így van, kb háromhavonta jön elvétve egy véletlen büfi, de annyi. Helyette morgás van, ami nem teljesen a hasamból jön, nem tudom pontosan meghatározni, mintha a nyelőcsövemtől jönne. Ihatok szénsavasat, vagy ehetek bármit ami egy normális embert megbüfögtet, sajnos nem sikerül. Kíváncsi lennék hogy más is van e így? És hogy ez mitől lehet?2011. máj. 29. 23:29
1/26 anonim válasza:
Én se tudok. Engem nem zavar. A férjem meg csodálkozik rajta. Ez van. :)
2/26 anonim válasza:
Így is fel lehet fogni,ahogy az elöttem válaszoló írta,de nem biztos hogy ez egészséges.Lehet emésztési probléma áll a háttérben,főleg a"morgás"miatt gondolok erre.Ha nem javul a dolog mindenképp javasolnék egy belgyógyászati látogatást az orvoshoz.Nekem évekig morgott a hasam,és följebb,többször előfordult hogy se puki se büfi nem jött és olyan szélgörcsöt kaptam hogy a mentő vitt el már többször is,na ez a szélgörcs pokoli fájdalmas.Lehet semmi komoly baj nincs,de jobb megelőzni a bajt.
3/26 anonim válasza:
Én sem tudok.
Nem tudom miért van, bár néhány éve kiderült, hogy refluxom van, lehet, hogy összefügg a kettő. Nem zavar (a reflux sem, észre sem vettem).
4/26 anonim válasza:
Mert kell hozzá egy minimális agyiszint.
5/26 anonim válasza:
De jó! Ráakadtam még egy emberre, aki szintén tapasztalja ezt a morgást! Én sem tudok büfögni, viszont a morgás minden étkezés után jön, ha többet eszem, és nagyon kellemetlen, mert nem lehet visszatartani :( Orvosnál is jártam, de nem értette, miről beszélek. :(
6/26 anonim válasza:
Sziasztok! Én is így vagyok ezzel, böfögés semmi, morgás, hangok van minden. Tegnap voltam a háziorvosomnál és megemlítettem neki, ezt a dolgot. Mire ő: "Ne akard, hogy kifejtsem bővebben a véleményem erről. Elvégre nem vagyunk kérődző állatok. Jól összerágod az ételt." És gratulált. Kicsit megnyugodtam. De nem értem!? A szénsavas üdítőt nem rágom meg, mégsem jön büfi.
7/26 anonim válasza:
én sem tudok, mégis makk egészséges vagyok. (le is kopogom)
25 / F
8/26 anonim válasza:
Ja, és pici baba koromban a büfiztetés kész rémàlom volt szüleim szàmàra, mert volt, hogy màsfél oràt vàrtak, mire nagynehezen sikerult.
9/26 anonim válasza:
Én is makk egészséges vagyok, de néha olyan szoktam érezni, mintha kis levegő buborékok akarnának feltörni a nyelőcsövemből. Talán ez attól lehet, hogy nem büfögök?
10/26 A kérdező kommentje:
Igen, valószínű amiatt, nekem is így van ://
2012. nov. 29. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!