Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem tudok böfögni?

Miért nem tudok böfögni?

Figyelt kérdés
Bocsi a béna kérdésért, meg azért is ha rossz kategóriába írom, csak már kikészít a helyzet. Tegnap este ettem egy tál müzlit, és egész este böfögnöm kellett, mégsem jött ki, és nagyon rossz, reggel is ettem müzlit, és ugyanigy van most is, érzem h böfögnöm kel, de olyan mintha nem akarna kijönni, beszorult volna, vagy nem is tudom. Szerintetek ez mitől lehet? Csak értelmes válaszokat légyszi köszi
2011. júl. 5. 07:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hát igyál kólát az majd segit vagy nyeld le a levegöt nekem az is beszokot válni
2011. júl. 5. 07:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Én felüléseket szoktam csinálni, meg különböző pózokat veszek fel, az jól átmozgatja a gyomorban a levegőt. Egyébként az Espumisan gyöngy nagyon jó puffadásra, nekem akkor is szokott segíteni, ha még a gyomromban vannak gázok.
2011. júl. 5. 08:19
 3/5 anonim válasza:
100%

ÚÚÚ :D

Van egy ismerősöm és neki is ugyan így van csak neki akkor amikor sok sört iszik és akkor ő ugy szokta h kimegy a mosdóba mintha hánytatni akarná magát lenyomja az ujját...és ugy tud.. nemtudom miért van ezt ő azt mondja h valami betegsége ez... de igy legalább társaságba nem ciki neki xD .. mert nem tud csak a mosdóba :D

2011. júl. 5. 08:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló kicsi koromban.Ettem a lekváros tekercset és ez történt...de csak is a lekváros tekercstől.xDHogy miért ezt nem tudom.
2011. júl. 7. 15:19
 5/5 anonim válasza:
xD én meg amikor egyszerre ittam dinnyét meg kólát aztán böfögnöm köllött xdd
2011. júl. 10. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!