Nem tudok megszabadulni az arcüreggyulladástól! Adnátok tanácsot, hogy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lassan 2 hónapja szenvedek.Voltam orvosnál és röntgenen is.Pici genny a homloküregembe is van de az arcomba sok.Nem engedtem felszúrni,kaptam antibiotikumot.Amikor visszamentem az orvoshoz sokkal jobban voltam.Kaptam még egy adag gyógyszert és utamra bocsájtott.Elfogyott a gyógyszer és most megint ugyanott tartok ahol az elején.Infralámpázom és orrcseppezek de elviselhetetlen a szag néha amit érzek.Hogyan gyógyulhatnék végre meg?2011. máj. 22. 20:37
11/16 anonim válasza:
Ne haragudj, de ami a szagot illeti, ugye tudod, hogy más is érzi? Volt egy foggyökérgyulladásban szenvedő ismerősöm, ráhúzódott az arcüregére és valami hihetetlen undorító szag terjengett körülötte. A röntgenes hülye, keress egy jó magán fül-orr-gégészt és igenis tisztíttasd ki!!
12/16 A kérdező kommentje:
Remek.Még jó,hogy nem folyamatosan érzem ezt a szagot csak néha.Az elején még egész nap most leginkább csak este. Remélem nem vagyok annyira büdös:(
2011. máj. 23. 11:35
13/16 anonim válasza:
Rossz hírem van: minden egyes kilégzésedkor árad a szag...
14/16 anonim válasza:
Ezt azért nem tudhatjuk ilyen messziről,ugye...!
A tej nyák és hurutképző,nem okozója,de rásegítője a dolgoknak.Én a fokhagymás vagyok,de most kicsit én is az átmosás mellé állnék:lehet,hogy ripsz-ropsz megoldaná a dolgot(reméljük).Az a büdös mag még mindig nem jutott az eszembe,pedig direkt nyákpangásnál javasolták a rágcsálását.
15/16 anonim válasza:
Az édeskömény volt az!De az ánizsmagot is hurutoldónak mondják.Ez fertőtleníti is a szájat.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Pénteken van csak nálunk orvos meg ma volt.Ha péntekig nem javulok visszamegyek.
2011. máj. 23. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!