Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történik velem? Félek,...

Mi történik velem? Félek, köszönöm előre is!

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, tegnap éjjel nyelvem zsibbadni kezdett, tarkóm úgyszint, nagy nehezen sikerült elaludnom. Ma viszont mikor mentem haza a villamoson hirtelen elkapott a rosszul lét, ismételten zsibbadt a nyelvem, de most már átterjedt egészen az állkapcsomtól lefelé nyakamig, hátul fejbúbomig. Ha nem lett volna hirtelen egy hely, ahova leülhettem volna, biztos elájultam volna.

Sajnos a tünetek gyengébbek, még nem múltak el és félek. Mi történik velem? Beszélni is alig tudok jelen pillanatban. Félek, köszönöm

2011. máj. 5. 17:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

17:41-es vagyok újfent:)

Csak a no-spától nem lesz jobb, mert ez csak tüneti kezelés, amíg nem múlik el a becsípődés, addig nem lesz jobb. A gyógyszer csak segít az izmoknak ellazulni, de mindenképp masszázs+krém!

2011. máj. 5. 17:42
 12/20 A kérdező kommentje:

Egy ideg becsípődés mitől lesz? És ez mind okozhatta/ja ezt az igen kellemetlen, félelmetes érzést?

Hisz ennyi helyen egyszerre még nem volt zsibbadásom. Mintha, csak egy bábu lettem volna, aki nagy erővel tudta mozgatni a testét.

A masszírozás igencsak jót tesz, de nem tudom sokáig végezni.

Na majd tényleg elmegyek az orvoshoz, de még várnom kell körülbelül egy órát. Addig meg masszírozok,jegelek, pihenek és sokat köszönök nektek

2011. máj. 5. 17:46
 13/20 anonim ***** válasza:

17:41-es vagyok megint:)

Idegi/izom/csigolyabecsípődés nagyon sok dolog miatt lehet. Megerőltetted magad (pl sulitáska), lazák az ízületeid, és pont rosszat mozdultál, általában ezek állnak a háttérben. Általában masszírozástól, krémtől el szokott múlni, és ha pl. az iskolatáskától van (pl. ha féloldalas, vállraakaszthatós, akkor másik vállra áttenni) szó, akkor leváltani egy hátizsákra, aminek jó a súlyelosztása. Ha tényleg a táskától van (ahogy pl. nekem volt), akkor amíg nem cseréled le, újra és újra előjöhet (nem törvényszerű, de sanszos).

Szóval nyugi, nincs semmi komoly bajod, azért ha úgy nyugodtabb vagy, menj orvoshoz, de mindenképp kérd meg anyud, hogy kenje be+masszírozza meg, szerintem 98%, hogy ez a bajod.

Azért írj, hogy mit intéztél az orvosnál!:)

2011. máj. 5. 18:14
 14/20 A kérdező kommentje:

Értem, lehet, hogy az iskola táska végül, hisz egy oldalon hordom és alatta mindig beáll, de ennyi idő után mutatkozott volna?

Igen, voltam orvosnál anyummal (házinál) egyenlőre, megvizsgált és már be is utalt kivizsgálásra, hogy jobban nézzenek meg. Nem tudja, hogy konkrétan mi bajom, úgyhogy ez után jön még csak a java. Kissé aggódom az eredmények miatt, de jobb lesz túl esni rajta!

Addig is szednem kell vitaminokat, sokat kell innom, meg hasonlóak.

Majd még bővebben írok, ha szeretnéd és köszönöm :)

2011. máj. 5. 21:20
 15/20 A kérdező kommentje:
A sürgősségin kötöttem ki, szerencsére nem találtak semmit, de lehet további vizsgálatok várnak még rám.
2011. máj. 6. 21:58
 16/20 tetris ***** válasza:
Szívből kívánok minden jót neked!
2011. máj. 8. 14:46
 17/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Jól esik :)
2011. máj. 9. 20:30
 18/20 A kérdező kommentje:
Már az MRI-t is megjártam, most fog kiderülni az igazság, cisztára gyanakodnak..
2011. jún. 11. 22:54
 19/20 anonim ***** válasza:

17:41-es vagyok

Drukkolok, hogy ne az legyen:) Majd írd meg, ha megvan a lelet:)

2011. jún. 12. 23:26
 20/20 A kérdező kommentje:

17:41!

Bocsánat, hogy ilyen későn reagáltam, de megvan a lelet!

Hála az égnek nem találtak semmit, (azaz 2-3mmeres elváltozást) ami végül, mint kiderült "semmit nem jelent"

Ezek után azonban, VEP-re azaz EEG-re küldtek tovább, ahol ismételten nem találtak semmit.

Senki nem tudja mitől lehetett. Igaz, hogy néha még előfordul de már nem olyan vészes.

Mondták még a stresszt is.

És köszönöm az aggódást! Nagyon jól esett, h tényleg érdekelt mi történik velem :)

2011. júl. 5. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!