Nagyon félek! Miért történik ez?
Figyelt kérdés
Néha kiszalad belőlem minden erő, aztán rohannom kell wc-re, aztán remegek-fázok. Így megy ez évek óta. Most is. Nagyon félek, hogy mi lehet velem...2009. okt. 29. 09:23
1/10 anonim válasza:
Ez pánik.Nem vagy beteg nyugi,de pánikolsz.Sok embernek megy a hasa,és hányik is a pánikrohamkor. A remegés,hidegrázás is hozzá tartozik,sajna.
2/10 anonim válasza:
Évek óta? Miért nem mentél már el az első ilyen után orvoshoz?! Látatlanban a legjobb orvos sem fogja neked megmondani, mi bajod. Pláne itt. Tessék elmenni szakemberhez. Rengeteg minden lehet kezdve bélproblémáktól agysérülésen keresztül valamilyen hormon alul- vagy felülműködésig. Komolyan, ez baromi sok mindentől lehet. Irány a körzeti doki! Nem ijesztgetni akarlak, de akár komoly is lehet.
3/10 anonim válasza:
ma 09:32
Szerintem nem pánik, annak más tünetei vannak.
-A második-
4/10 A kérdező kommentje:
Jézusom! Agysérülés??? Na, most már tényleg félek. Pár éve voltam egy CT-n, ott nem találtak semmit. Hormont nem nézett senki. Voltam orvosnál, de annyit mondott, hogy stressz. Persze ez is rég volt. Jaj ne.
2009. okt. 29. 09:39
5/10 anonim válasza:
Az utóbbi időben fogytál le, akaratod ellenére?
6/10 A kérdező kommentje:
Igen. Csomót fogytam. Épp most szedtem fel pár kilót, de pár napja megint lement egy. Miért???? Akkor ez összefügghet??? Különben köszi, hogy válaszoltatok!
2009. okt. 29. 09:43
7/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Úristen.:S
Még egyet kérdeznék. Nem vetted-e észre, hogy a székleted véres lenne-e.? (Ez az életbe vágó kérdés)
8/10 A kérdező kommentje:
Nem. Az biztos, hogy nem volt véres. Persze nem nézem meg mindig, de azért ezt észre vettem volna. Különben. mikor épp nincsenek ezek a "rohamok", akkor rendben szokott lenni az emésztésem. A fogyásokon kívül. De arra is azt mondták, hogy lehet a stressztől. Persze sokszor úgy érzem, hogy legyintenek rám. 30 éves vagyok, a vérnyomásom rendben. A labor értékeim rendben. (Ezt évente azért kikönyörgöm). De mondjuk tényleg ijesztő ez a fogyás. A családom is megijedt, mert a nyáron olyan voltam, mint aki fogolytáborból szökött. Most kicsit jobb, de most direkt megmértem magam a kérdésed után, és 2 kg mínusz van megint. :(
2009. okt. 29. 09:57
9/10 anonim válasza:
Nézd, nem akarok diagnózist mondani egy kérdésből, nem lenne helyes. Menj el orvoshoz, és kérj kivizsgálást mindenre. Teljes vérkép, vizelet- és székletvizsgálat, EKG, CT, MR. Valamelyikből szinte biztos, hogy ki fog derülni, mi a baj. És mérd rendszeresen a vérnyomásod.
Mivel évek óta így megy, nem valószínű, hogy pont most hirtelen fordulna mégkomolyabbra, de mielőbb meg kéne vizsgáltatni. És ne félj!
10/10 anonim válasza:
igen, vizsgáltasd ki magad, hogy a szervi okok ki legyenek zárva, aztán irány egy jó pszichológus. a segítségével kiderülhet, mi okozza ezeket a látszólag teljesen értelmetlen tüneteket és látszólag ok nélküli előjövetelüket. a pszichoterápiák csodákra képesek, de számíts arra, hogy hónapokig, esetleg évekig folytatnod kell a terápiát, kitartóan, következetesen. vágj bele, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!