Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szegbe léptem meghalok?

Szegbe léptem meghalok?

Figyelt kérdés
Rozsdás szegbe léptem de nem vérzett meg nem is mély csak kicsit,de azért fáj.Mit sináljak??Azt olvastam hogy akár bele is halhatok.Igaz ez?
2009. márc. 7. 21:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Rögtön orvos!!!
2009. márc. 7. 22:13
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Képzeld én aznap léptem bele egy rozsdás szegbe amikor megtudtam hogy terhes vagyok!

Na azt a pánikot!!!! Egyszerre ketten haltunk volna meg.. :))) Szerencsére fertőtlenítettem és nem lett baj. Már 8 hónapos a kislányom és én is jól vagyok :)

2009. márc. 7. 22:19
 13/19 anonim ***** válasza:
9%
Na most mi van? Orvosnál vagy mi?
2009. márc. 7. 22:20
 14/19 anonim ***** válasza:
69%
Én 4 éves koromban léptem szögbe-erre emlékszem: Vettek egy ollót és kiszedték a rozsdadarabokat, aztát lefertőtlenítették, beköttötték.Mindenegyes kontrollnál lefertőtlenítették, gondolom nem véletlenül.
2009. márc. 7. 22:26
 15/19 anonim válasza:

Hát ha gyerek vagy, az az első hogy rohansz anyukádhoz, a többit majd ő elintézi.

Ha felnőtt vagy akkor az orvos az első, a többit majd ő fogja elintézi.

2009. márc. 7. 22:50
 16/19 anonim ***** válasza:
8 hónap alatt nem jutottál el orvoshoz?
2009. dec. 28. 22:52
 17/19 A kérdező kommentje:
Hát még nem nagyon T_T
2009. dec. 28. 23:19
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha majd a görcstől így fogsz kinézni, és közben ordítanál, de nem tudsz, mivel a "szájzár" is a TETANUS tünete, akkor ellátás nélkül 90%, hogy meg fogsz (nyugi, van ellene antitoxin, ami már a kifejlődött betegség ellen is jó).

[link]

Amúgy ha nem volt tetanusos a szeg, akkor nem valószínű :)

2009. dec. 28. 23:37
 19/19 anonim válasza:
menj el egy orvoshoz vagy ha nem birsz akkor vigyenek el...de orvoshoz MUSZÁLJ LESZ ELMENNED!!!
2009. dec. 29. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!