Szegbe léptem meghalok?
Figyelt kérdés
Rozsdás szegbe léptem de nem vérzett meg nem is mély csak kicsit,de azért fáj.Mit sináljak??Azt olvastam hogy akár bele is halhatok.Igaz ez?2009. márc. 7. 21:18
1/19 anonim válasza:
Fertőteleníteni kellett volna mindjárt,ahogy beleléptél,mert elfertőződhet,és abba lehet lehet belehalni.
2/19 anonim válasza:
Aha...a halálesetek 80 % át ez okozza !
NEM FOGSZ MEGHALNI fertőtleníteni kell, és tetanus elleni oltást kérni. ez komoly!!!!!mármint az oltás
4/19 anonim válasza:
hipermangás vízbe áztasd a lábad és próbáld kinyomkodni,úgyanis ha vérzik akkor már kitisztítja magát a seb
5/19 anonim válasza:
A halál előtt nem kérdezősködik az ember! Tehát...
6/19 anonim válasza:
Ja, egyébként faszán csináltad! Képzeld el ilyenek, mint Petőfi, Még nyílnak a völgyben... címmel írtak verseket,előregondolva a halálukat, Te meg simán belelépsz egy szögbe, oszt elpatkolsz! Na, azért egy orvoshoz elkullognék! Atyec!
7/19 anonim válasza:
Szia! Nagyon fontos: nézd a lábad!!!! Figyeld elindul e piros csík! Lehet hogy halvány lesz csak lehet hogy nem lesz semmi de figyeld, amint elindul a piros csík rögtön menj orvoshoz, ügyeletre!! Bátyám is szögbe lépett egyszer és mire észrevette már a térdénél járt!! Megy felfele a szív felé, bele lehet halni, nem elég a tetanusz!! Figyeld a lábad nagyon fontos!!!!
8/19 anonim válasza:
Amúgy nem vicces a dolog, ha tetanusos a szög és nem megy orvoshoz baj lehet belöle.
Én is beszarnék,ha rozsdás szögbe lépnék.
De csak pozitivan :D
9/19 anonim válasza:
Az előző válaszoló vagyok ezt olvasd el mindenképpen:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..
10/19 anonim válasza:
Mármint a 22:10es voltam csak közben írt valaki. De ugy gondolom ha csík nem jelenik meg akkoris menj el egy orvoshoz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!