Híztam 6 kilót. Akkor már ne is legyen önbizalmam, ugye?
2 hónap alatt jött fel, most derült ki, hogy egészségügyi okokból. Most kemény diétára vagyok fogva, remélem sikerül leadnom:(
Egyáltalán semmilyen szinten nem érzem magam szexisnek:(
Csütörtök buli.. azt se tudom mit vegyek fel, mert semmiben nincs önbizalmam..:(
19/L 165/59(!!!!!!):(
Háát igen , ne nagyon. 6kg úristenn. Füüüh
Na csak vicceltem. Szerintem az hogy alacsony vagy alapból ellensúlyozza azt a kis felesleget. Mert cuki. Szóval nem gáz.
Szerintem egyálltalán nemsok azaz 59kiló
szóval nemhiszem hogy sietned kellene a fogyással:)
Megáll az eszem! Mióta sok 165 centihez az 59 kiló??? Lemaradtam valamiről?
Még a végén kiderül, hogy 30 kilónak kellene lennem a 150 centimmel. Kéész!
hát nem az, hogy sok, csak már van rajtam felesleg, és rosszul érzem magam miatta.
amúgy kössz a sok pozitívumot:)
mondjuk én alacsoony?:D hát sok barátomnak meg az volt a baja, hogy magassarkúban meg már 175 voltam, és hogy az már milyen magas:D mondjuk ők se voltak égimeszelők. mondjuk a magasságom szeretem:)
valaki meg írta, hogy ő is ennyi kiló, csak neki a mellén van. nekem így mindenhova oszlott szét, a mellem előtte is nagy volt, nem is baj, hogy oda nem ment sok, mert nem szeretnék "csöcsöket". sajnos úgy érzem a pocakomra ment sok:( előtte lapos volt, most meg így kidudorodik valamennyire. mondjuk elvileg ez is a betegség 1ik tünete. remélem hamar lemegy
candida gomba elszaporodása a szervezetben.
elég undinak hat, de viszonylag gyakori. talán nem is igazi betegség.
Hál isten nekem külön szervi bajom még nincs, de azon kívül minden tünetét mutatom:/
Jé, akkor nekem is van ilyenem.
Vagy megint csak a hipochondriám szórakozik velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!