Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Híztam 6 kilót. Akkor már ne...

Híztam 6 kilót. Akkor már ne is legyen önbizalmam, ugye?

Figyelt kérdés

2 hónap alatt jött fel, most derült ki, hogy egészségügyi okokból. Most kemény diétára vagyok fogva, remélem sikerül leadnom:(

Egyáltalán semmilyen szinten nem érzem magam szexisnek:(

Csütörtök buli.. azt se tudom mit vegyek fel, mert semmiben nincs önbizalmam..:(

19/L 165/59(!!!!!!):(

2011. ápr. 26. 23:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én is ennyi vagyok, mégsem érzem magam kövérnek... Bár nekem nem egyenletesen oszlik el, nagy része a mellemen van -.-
2011. ápr. 27. 00:24
 12/21 anonim ***** válasza:

Háát igen , ne nagyon. 6kg úristenn. Füüüh

Na csak vicceltem. Szerintem az hogy alacsony vagy alapból ellensúlyozza azt a kis felesleget. Mert cuki. Szóval nem gáz.

2011. ápr. 27. 00:41
 13/21 norby9201 válasza:

Szerintem egyálltalán nemsok azaz 59kiló

szóval nemhiszem hogy sietned kellene a fogyással:)

2011. ápr. 27. 00:47
 14/21 anonim ***** válasza:

Megáll az eszem! Mióta sok 165 centihez az 59 kiló??? Lemaradtam valamiről?

Még a végén kiderül, hogy 30 kilónak kellene lennem a 150 centimmel. Kéész!

2011. ápr. 27. 01:08
 15/21 A kérdező kommentje:

hát nem az, hogy sok, csak már van rajtam felesleg, és rosszul érzem magam miatta.

amúgy kössz a sok pozitívumot:)

mondjuk én alacsoony?:D hát sok barátomnak meg az volt a baja, hogy magassarkúban meg már 175 voltam, és hogy az már milyen magas:D mondjuk ők se voltak égimeszelők. mondjuk a magasságom szeretem:)

valaki meg írta, hogy ő is ennyi kiló, csak neki a mellén van. nekem így mindenhova oszlott szét, a mellem előtte is nagy volt, nem is baj, hogy oda nem ment sok, mert nem szeretnék "csöcsöket". sajnos úgy érzem a pocakomra ment sok:( előtte lapos volt, most meg így kidudorodik valamennyire. mondjuk elvileg ez is a betegség 1ik tünete. remélem hamar lemegy

2011. ápr. 27. 01:33
 16/21 anonim ***** válasza:
Egyébként milyen betegséged van?
2011. ápr. 27. 01:36
 17/21 A kérdező kommentje:

[link]

candida gomba elszaporodása a szervezetben.

elég undinak hat, de viszonylag gyakori. talán nem is igazi betegség.

Hál isten nekem külön szervi bajom még nincs, de azon kívül minden tünetét mutatom:/

2011. ápr. 27. 01:44
 18/21 anonim ***** válasza:

Jé, akkor nekem is van ilyenem.

Vagy megint csak a hipochondriám szórakozik velem.

2011. ápr. 27. 02:37
 19/21 A kérdező kommentje:
Elég sok tünete van, szóval sokan érezhetik magáénak. El kell menni kivizsgáltatni. Aztán kiderül az igazság.:)
2011. ápr. 27. 02:48
 20/21 anonim ***** válasza:
Ahogy a kezelést elnézem, vicces lenne. Cukor nélküli élet? Jó hogy már nem azt írják, ne vegyek levegőt! :))
2011. ápr. 27. 02:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!