Hát ja, 165 centihez sok az a +6 kiló. A diéta (ami remélem nem koplalást jelent, hanem rizst és párolt csirkemellet) mellett ne felejts el mozogni is.
2011. ápr. 26. 23:12
2/21 anonim válasza:
Hát tény, hogy most nem a "vékony kategóriába" tartozol, de így is lehetsz szép és szexi:)
2011. ápr. 26. 23:14
3/21 anonim válasza:
Szia! Ha megengedi a pénztárcád, vegyél magadnak pár új cuccot, ne a régiekbe gyömöszöld magad bele, úgy tényleg nem fogod jól érezni magad a testedben..egyébként pedig butus vagy, mert ennyi plusszal simán dögös tudsz lenni ;) csak a fejedben kell átállítani a dolgokat, és azt hangsúlyozni, ami szép:) 19/L 165/63 ;)
2011. ápr. 26. 23:15
4/21 A kérdező kommentje:
Mozogni már rég óta mozgok, azzal nincs gond, a megfelelő izomzatom megvan.
A diétát meg nem én választom. Meg van adva mit ehetek mit nem, de nem koplalás.
ááá:/ miért nem lehet 1 hét alatt lefogyni?:( olyan hájas vagyok.
2011. ápr. 26. 23:15
5/21 anonim válasza:
Szerintem messze nem vagy dagadt! Van aki pont az ilyen csajokat szereti, úgy h nincs min paráznod.
2011. ápr. 26. 23:17
6/21 anonim válasza:
Nem lehetsz kövér, hájas stb, hiszen a súlyod most is megfelelő. Csak ugye két hónap alatt plusz 6kg soknak tűnik. Ne keseredj el. Ha egészségügyi oka van, örülj hogy gyorsan kiderült, és nem sokára visszanyered a "régi" alakodat.
2011. ápr. 26. 23:20
7/21 A kérdező kommentje:
Hát igen.:/
sokkoló ez ilyen rövid idő alatt.
De nem lesz könnyű visszanyerni. Mert a "problémámnak" egyik velejárója az, hogy abnormális mennyiségű édességet kívánok minden nap. (eddig kb két táblának megfelelő mennyiségű édességet ettem meg minden nap, gondolom ezért is híztam el:P)
És most a diéta kimondja, hogy semmi édességet nem ehetek. Minimum 2 hónapig. Hát mondhatom borzalmas lesz:/ Holnaptól indul:/
2011. ápr. 26. 23:28
8/21 anonim válasza:
Elhiszem, hogy rossz lesz. Sok kitartást kívánok neked! Én 160cm vagyok, és 58kg. Én is elég rosszul érzem magam emiatt, pedig nem vagyok én sem rémesen hájas vagy hasonló, de mégis...:S Nekem is a csokoládé és az édességek a legfőbb problémám.:( Ha van kedved mesélni a betegségedről, diétádról írj nekem privát emailt.:)
2011. ápr. 26. 23:40
9/21 anonim válasza:
165 centihez az 59 kiló még nem túlsúlyos :) persze jobban idegesít mint az előző súlyod, de a kövértől még iszonyat messze vagy :)
2011. ápr. 26. 23:42
10/21 A kérdező kommentje:
íírtam privit.:)
tudom, hoyg nem vagyok túlsúlyos, sem kövér.
de azok után, hoyg előtte jó alakom volt, most meg már "husis vagyok"..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!