Ha hajhagymástól kitépkedtem a hajam egy kis részen, az még ki fog nőni?
Ki fog nőni, csak idő kérdése. akkor még jó darabig várnod kell a fodrásszal, hisz ha ki is nő fokozatosan ott sokkal rövidebb lesz.
Szerintem inkább menj ki egy prérire tölts le ott a dühödet és ordítozzál, vágjál földhöz valamint, mint kitéped a hajad! Vagy esetleg pszichológus, nem kell félni tőle ez a dolga és lehet tud segíteni, hogy mivel tudnád ezeket az idegrohamjaidat leküzdeni. Én toporzékolni szoktam, ha felmegy a pumpa, de a hajam nem tépném ki.
De Te tudod, a Te dolgod!
Ha téleg ki tépkedted a hajhagymákat is, akkor ott már nem nől semmi, de szerencsére a hajhagyma mélyen van, szal kicsit nehéz kitépni. Esetleg lehet meggyengült, de vannak olyan samponok meg olajok amik javítják a hajhagymák működését. Ezeket a kopaszodó részbe gyengén bele kell dörzsölni, és 2-3 hét múlva már látni is lehet hogy nől. A szobatársamnak nagyon hullot a haja, és félig már kopaszvolt, de ezekkel az olajokkal újra sűrű haja lett. Csak annyi hogy ehhez idő kell. Általában a haj 1 héten 1-3 milimétert nől. Szal csak türelem :)
Az idegességet meg többféle képpen le lehet vezetni: egy párnát össze versz pl.
Én úgy vezetem le, hogy van olyan játékom a számítógépen, ahol csak gyilkolni kell,és nem kell gondolkodni, és itt vezetem le a feszültséget . Vagy pedig van akiken a pszihyológus sokat segít.
Vagy pedig ha ideges vagy, akkor lehet kapni sport boltokban marok erősítő gumi gyűrűt, vagy labdát, és azt gyúrod :)
Visszanő, persze, csak lassan.
Viszont tényleg érdemes lenne felkeresned egy pszichológust.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!