Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi bajom lehet? Állandóan...

Mi bajom lehet? Állandóan alszok! (Lent)

Figyelt kérdés

Hazajövök a suliból, gyorsan megtanulok és utána lefekszek aludni és sokszor van, hogy órák hosszát alszom. Este meg hamar elálmosodom.

Hétvégenként is alszok délután.

2011. ápr. 1. 23:32
 1/5 A kérdező kommentje:

Kb. egy éve voltam kivizsgáláson, és csak valamilyen vitaminhiányom volt.

15/L

2011. ápr. 1. 23:37
 2/5 tetris ***** válasza:

E sorokat mintha a fiam írta volna. Ő is 15 éves, és ugyanúgy, mint te, hazajön a suliból, megtanul, és már fekszik is le durmolni.

Sok összetett oka lehet. Vitamin és ásványianyag hiány, tavaszi fáradtság, vírusfertőzés, sima fizikai kimerültség. Ha fáradt vagy, akkor hallgass a szervezeted jelzéseire, és aludj, pihenj. Úgy látszik, most erre van szükség. Valahol olvastam, hogy kamaszkorban ez általános jelenség, hogy ilyen alvásrohamok jönnek.

Nincs semmi bajod szerintem. Pihend ki magad, amíg csak lehet. Vitamintablettákat pedig lehet szedni, ártani biztos nem fognak.

Na, nyomás dobd be a szunyát!!!!!

2011. ápr. 1. 23:48
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem ALSZOK, hanem ALSZOM, és LEFEKSZEM, nem LEFEKSZEK!

Semmi bajod, ha más tüneted nincs. A helytelen írás, nem tünet, nyugi! :D

2011. ápr. 2. 00:11
 4/5 Összefogás ***** válasza:

Tetrisnek igaza van, de ezenkívül okozhatja az aluszékonyságot vashiányos anemia ( vérszegénység ).

Kérd meg a háziorvosodat, hogy küdjön el vérvételre.

2011. ápr. 2. 00:25
 5/5 anonim ***** válasza:

igyál sok ásványvizet először is!!

másrészt sportolj minden nap!

harmadik dolog valószinű vitaminhiányos vagy: kezdetnek szedj valami multivitamint, fáradékonyságra Mg is nagyon jó!!

illetve c-vitamin soha nem árt!!

hajrá!

2011. ápr. 3. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!