Hogyan lehet leszokni a drogokról?
szia!
szerintem jó az elhatározásod és én drukolok neked.
Nekem egy ismerősömdrogozik, és korházban komában feküdt. és azt mondták hogy 7% az esélye h tul éli. Most elküldték bírósági végzéssel ,hogy kezeljék. Remélem te nem jársz igy, mégegyszer is sok sikert...:)
Nehéz róla leszokni ,mert ugyebár aki használja az azért használja mert jó.
De kellő akaraterővel és egy barát barátnő is sokat segíthet ebben vagy a szüleid!
Tudom, hogy a két szép szememért nem fogja letenni...
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet valakit rávezetni az elhatározásra, hogy tegye le, mert tudja, hogy nem jó... tudja, hogy már eléggé tönkre tette a szervezetét, főleg a fogait...
Kb. 4 hónapig tiszta volt(a két szép szememért)de már megint szív...
Szeretném, ha végleg tiszta tudna maradni, a saját érdekében.
Nem tudom, pontosan mit szív, valami nem csak növényi eredetűt, valami vegyszerrel kezelt növényszármazékot... a nevét nem tudom...Asz mondja azért szív, hogy aludni tudjon...
Nem tudom,ezért kérdezem, hogy nagyon rosszul tenném-e ha vennék neki valami homeopátiás altatót, hogy tudjon aludni.
Kérlek ne csak lehurrogjatok, hogy így meg úgy hülye vagyok... csak segíteni szeretnék a kedvesemnek, és bevallom, hogy igen keveset tudok ezekről a dolgokról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!