Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet leszokni a...

Hogyan lehet leszokni a drogokról?

Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 16:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kérlek írj privátként az e-mail címemre.Valamit szeretnék mondani...
2010. jan. 8. 19:24
 12/19 anonim válasza:
Leszokni nagyon nehéz ha gyenge az ember. Viszont csak akaraterő kell hozzá és belátás, hogy az egész nem vezet sehova! Nekem a barátnőm gyógyszerfüggő (Rivotril) és még melléje tolja ezerrel a spurit. Nem tudom, hogyan segítsek rajta. Már el is költözött itthonról, úgyhogy még messzebb kerültünk egymástól. Tehát ha valakinek van valami jó ötlete ...
2010. jan. 21. 19:28
 13/19 anonim válasza:

szia!

szerintem jó az elhatározásod és én drukolok neked.

Nekem egy ismerősömdrogozik, és korházban komában feküdt. és azt mondták hogy 7% az esélye h tul éli. Most elküldték bírósági végzéssel ,hogy kezeljék. Remélem te nem jársz igy, mégegyszer is sok sikert...:)

2010. márc. 6. 09:35
 14/19 anonim válasza:
LSD-t milyen forméban tolod?
2010. márc. 30. 22:59
 15/19 anonim válasza:

Nehéz róla leszokni ,mert ugyebár aki használja az azért használja mert jó.

De kellő akaraterővel és egy barát barátnő is sokat segíthet ebben vagy a szüleid!

2012. febr. 4. 01:39
 16/19 anonim válasza:
ez hülyeség... aki igazán függő magától úgysem fog leszokni, segítség kell neki! Itt nem barátra, feleségre, anyára, kis kutyára (tök mindegy...) gondolok, hanem erre szakosodott orvosi segítségre, hiszen aki tényleg le akar szokni ne azért tegye, mert a barátnője azt mondta neki, mert az úgy csak erőltetve van,hiszen nem Ő akarja, csak megakar felelni... hanem saját önmagáért, így talán hasznosabb... Egy klinikát tudnék ajánlani, ha még érvényes a dolog bár nem hiszem, de, ha mégis, írj privátba :) Minden esetre ez már nagyon nagy lépés, hogy le szeretnél szokni (már ha azért kérdezted..:D)
2013. nov. 17. 23:16
 17/19 anonim válasza:
Az egyik legfontosabb kérdés, hogy mennyre vagy szerhasználó és éppen milyen drogot használsz? A jó hír az, hogy már megtetted az első lépést a változás felé, viszont nem mindig elég az akarat és a kitartás. Általában nem sikerül egyedül megburkozni az elvonási tünetekkel és a legtöbb esetben engedünk a csábításnak és újra a szerhez nyúlunk. Ezért minden estben szakorvosi segítséget kérjünk. Nagyon fontos a család és a környezet segítő szerepe, hiszen ezek mind segíthetnek a leszokásban.
2015. márc. 10. 15:25
 18/19 yoruseikatsu válasza:

Tudom, hogy a két szép szememért nem fogja letenni...

Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet valakit rávezetni az elhatározásra, hogy tegye le, mert tudja, hogy nem jó... tudja, hogy már eléggé tönkre tette a szervezetét, főleg a fogait...

Kb. 4 hónapig tiszta volt(a két szép szememért)de már megint szív...

Szeretném, ha végleg tiszta tudna maradni, a saját érdekében.

Nem tudom, pontosan mit szív, valami nem csak növényi eredetűt, valami vegyszerrel kezelt növényszármazékot... a nevét nem tudom...Asz mondja azért szív, hogy aludni tudjon...

Nem tudom,ezért kérdezem, hogy nagyon rosszul tenném-e ha vennék neki valami homeopátiás altatót, hogy tudjon aludni.

Kérlek ne csak lehurrogjatok, hogy így meg úgy hülye vagyok... csak segíteni szeretnék a kedvesemnek, és bevallom, hogy igen keveset tudok ezekről a dolgokról...

2015. júl. 14. 09:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Mizu
2023. dec. 16. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!