Hogyan lehet leszokni a drogokról?
erős baráti támasszal, és akarattal.
ha erős szerről van szó, akkor orvosi segítséggel.
majdnem két éve rendszeresen füvezek. fél éve próbáltam ki az LSD-t, azóta élek vele. mást is használok ha úgy alakulnak a dolgok...
olyan embert nem ismerek akitől segítséget kérhetnék.
Szia!
ha valoban eros a szàndékod, hogy abba akarod hagyni, akkor menj be a legkozelebbi drogambulanciàra, szinte minden vàrosban van. Hidd el, nem fognak leorditani, nem jonnek a szentbeszédekkel, rendkivul empatikusak ( dolgoztam én is ott, tudom).
Ha abba akarod hagyni, nem a szuleid, pàrod, stb nyomàsàra fog menni, hanem csak akkor mukodik, ha megvan a sajàt elhatàrozàsod, ezt te tudod egyedul eldonteni. Rengeteg olyan fuvesunk volt nekunk is, akiket a szulei fulonfogva ràngattak be, hogy itt majd szépen leszoksz, na ez annyit ért, mint sz*rnak a pofon...
A fuggoséged sulyossàgàtol fuggoen ( kitoltetnek veled egy elég hosszu un; " addikcios tesztet")eldontik, mivel lehetne "kezelni", gyogyszerrel ( ezt komoly, leginkàbb keménydrogosoknàl alkalmazzàk), vagy pedig teràpiàval, viselkedésteràpiàval elsosorban.
ez ugy néz ki, hogy hetente x alkalommal mész, és ugyanazzal a személlyel folyatsz teràpiàt.
Hajrà!
Az elozo vagyok :) pffffffff...figyelj, màr van vagy 6 éve hogy Debrecenben dolgoztam ott onkéntesként, szoval ..nem akarok hulyeségeket mondani, szoval inkàbb azt mondom, hogy nem tudom :D..De mintha nem lépnének...
Abban az esetben jon be tutira a képbe a rendorség, ha talàlnak nàlad drogot, vagy rajtakapnak drog eladàsàn, hasznàlatàn, olyankor a rendroség feladata, hogy felajànlja neked az un. " elterelést"-azaz vàllalnod kell, hogy részt veszel egy kezelésen, igy elmarad a dàdà a részukrol..
De màs esetekben nem hiszem hogy értesitik oket, tudod, szeretik vàltoztatgatni a drogpolitikàt, és màr egy ideje nem élek otthon, nem tudom pontosan, de a neten talàlhatsz szerintem aktuàlis infokat.
Harcművészettel foglalkozom 17 éve és nem egy olyan tanítványom volt aki lejött a cuccról az edzések hatására.
Azt mondják egy szokást akkor a legkönnyebb letenni, ha felveszel egy másikat. legyen szokásod a testmozgás! egyfelől lefoglalja az elméd, ami fontos, másfelől a szervezetben felhalmozódott anyagot is üríti. Izzadj le minden nap kiadósan. a mozgás az egyébként meggyengült idegrendszert is segít felerősíteni.
ha kérdésed van írj bátran, szívesen segítek!
sok sikert!
Saját elhatározásból kerülni kell a helyeket,melyek kapcsolódnak a cucchoz!
Annyira nagy baj nincs nálad,nagy mennyiségű benzodiazepinekkel(xanax SR,Rivotril)ki tudod váltani ezekről meg gyerekjáték lesz leszokni a cucc után!
Én 7 év kemény használat után vagyok tiszta kb 10 éve.Én vidékre költöztem és munkaterápiával vontam el a figyelmem.Dolgoztam reggeltől estig,aztán hulla fáradtan csak aludni vágytam.Sajnos nem maradt nyomtalan én mindent használtam:heroin,fű,haska,lsd,meszka,kokain,lengyel kompót,metamfetamin(guriga,spuri).
Hallucinogének okozta rezudiális zavarral kezelnek pszichiátrián.Néha visszaflash-sel még most is,olyankor azt sem tudom hol vagyok.Gyógyszereket kell szednem(Velaxin(antidepresszáns),Rivotril(napi 8mg),Cisordinol(antipszichotikum)!Többször voltam kórházban,de utána max 1 horror film zombi válogatására mehetnél nagy eséllyel,mert tele nyomnak injekciókkal,amitől azt se tudod ki vagy!Ne bízz se kórházban sem az ambulanciában,lehet feldobnak+lenéznek,hogy csak 1 köcsög cuccos vagy.Magadban bízz,remélem nem késő!
Sok sikert és ha valamiben tudok segítek,saját bőrömön tapasztaltam!
egy ismerősöm hasonló problémákkal küzd, blogot is ir róla..
manurequiem pont wordpress pont com
Olvastam a blogot..amit az utolsó irt!! Nagyon érdekes,magávalragadó!!
Nekem volt párom kezdett el drogozni,félek magárahagyni de erőtlen vagyok,gyenge elviselni a bántásait, s h nincs szüksége a segítségemre!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!