Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet leszokni a...

Hogyan lehet leszokni a drogokról?

Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 16:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen. Bármiről is legyen szó alkohol, cigi, egyéb drog vagy játékfüggőség. Át kell gondolnod, miben lenne jobb az életed nélküle! Ha ez sikerül és kitartó is vagy akkor van esélyed leszokni. Nekem a játékgépezésről sikerült így leszokni. Lehet, hogy szakorvos vagy pszichológus segítségét kell kérni! Bár, ha megy egyedül...
2009. febr. 20. 17:03
 2/19 anonim ***** válasza:

erős baráti támasszal, és akarattal.

ha erős szerről van szó, akkor orvosi segítséggel.

2009. febr. 20. 17:05
 3/19 A kérdező kommentje:

majdnem két éve rendszeresen füvezek. fél éve próbáltam ki az LSD-t, azóta élek vele. mást is használok ha úgy alakulnak a dolgok...

olyan embert nem ismerek akitől segítséget kérhetnék.

2009. febr. 20. 17:16
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

ha valoban eros a szàndékod, hogy abba akarod hagyni, akkor menj be a legkozelebbi drogambulanciàra, szinte minden vàrosban van. Hidd el, nem fognak leorditani, nem jonnek a szentbeszédekkel, rendkivul empatikusak ( dolgoztam én is ott, tudom).

Ha abba akarod hagyni, nem a szuleid, pàrod, stb nyomàsàra fog menni, hanem csak akkor mukodik, ha megvan a sajàt elhatàrozàsod, ezt te tudod egyedul eldonteni. Rengeteg olyan fuvesunk volt nekunk is, akiket a szulei fulonfogva ràngattak be, hogy itt majd szépen leszoksz, na ez annyit ért, mint sz*rnak a pofon...

A fuggoséged sulyossàgàtol fuggoen ( kitoltetnek veled egy elég hosszu un; " addikcios tesztet")eldontik, mivel lehetne "kezelni", gyogyszerrel ( ezt komoly, leginkàbb keménydrogosoknàl alkalmazzàk), vagy pedig teràpiàval, viselkedésteràpiàval elsosorban.

ez ugy néz ki, hogy hetente x alkalommal mész, és ugyanazzal a személlyel folyatsz teràpiàt.

Hajrà!

2009. febr. 20. 17:37
 5/19 A kérdező kommentje:
köszönöm. a drogambulancián kapcsolatba lépnek a rendőrséggel?
2009. febr. 20. 17:47
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Az elozo vagyok :) pffffffff...figyelj, màr van vagy 6 éve hogy Debrecenben dolgoztam ott onkéntesként, szoval ..nem akarok hulyeségeket mondani, szoval inkàbb azt mondom, hogy nem tudom :D..De mintha nem lépnének...

Abban az esetben jon be tutira a képbe a rendorség, ha talàlnak nàlad drogot, vagy rajtakapnak drog eladàsàn, hasznàlatàn, olyankor a rendroség feladata, hogy felajànlja neked az un. " elterelést"-azaz vàllalnod kell, hogy részt veszel egy kezelésen, igy elmarad a dàdà a részukrol..

De màs esetekben nem hiszem hogy értesitik oket, tudod, szeretik vàltoztatgatni a drogpolitikàt, és màr egy ideje nem élek otthon, nem tudom pontosan, de a neten talàlhatsz szerintem aktuàlis infokat.

2009. febr. 20. 17:57
 7/19 anonim válasza:
92%

Harcművészettel foglalkozom 17 éve és nem egy olyan tanítványom volt aki lejött a cuccról az edzések hatására.

Azt mondják egy szokást akkor a legkönnyebb letenni, ha felveszel egy másikat. legyen szokásod a testmozgás! egyfelől lefoglalja az elméd, ami fontos, másfelől a szervezetben felhalmozódott anyagot is üríti. Izzadj le minden nap kiadósan. a mozgás az egyébként meggyengült idegrendszert is segít felerősíteni.

ha kérdésed van írj bátran, szívesen segítek!

sok sikert!

2009. febr. 21. 09:50
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Saját elhatározásból kerülni kell a helyeket,melyek kapcsolódnak a cucchoz!

Annyira nagy baj nincs nálad,nagy mennyiségű benzodiazepinekkel(xanax SR,Rivotril)ki tudod váltani ezekről meg gyerekjáték lesz leszokni a cucc után!

Én 7 év kemény használat után vagyok tiszta kb 10 éve.Én vidékre költöztem és munkaterápiával vontam el a figyelmem.Dolgoztam reggeltől estig,aztán hulla fáradtan csak aludni vágytam.Sajnos nem maradt nyomtalan én mindent használtam:heroin,fű,haska,lsd,meszka,kokain,lengyel kompót,metamfetamin(guriga,spuri).

Hallucinogének okozta rezudiális zavarral kezelnek pszichiátrián.Néha visszaflash-sel még most is,olyankor azt sem tudom hol vagyok.Gyógyszereket kell szednem(Velaxin(antidepresszáns),Rivotril(napi 8mg),Cisordinol(antipszichotikum)!Többször voltam kórházban,de utána max 1 horror film zombi válogatására mehetnél nagy eséllyel,mert tele nyomnak injekciókkal,amitől azt se tudod ki vagy!Ne bízz se kórházban sem az ambulanciában,lehet feldobnak+lenéznek,hogy csak 1 köcsög cuccos vagy.Magadban bízz,remélem nem késő!

Sok sikert és ha valamiben tudok segítek,saját bőrömön tapasztaltam!

2009. márc. 22. 20:18
 9/19 anonim ***** válasza:

egy ismerősöm hasonló problémákkal küzd, blogot is ir róla..

manurequiem pont wordpress pont com

2009. júl. 7. 13:44
 10/19 anonim ***** válasza:

Olvastam a blogot..amit az utolsó irt!! Nagyon érdekes,magávalragadó!!

Nekem volt párom kezdett el drogozni,félek magárahagyni de erőtlen vagyok,gyenge elviselni a bántásait, s h nincs szüksége a segítségemre!! :(

2009. nov. 1. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!