Izomlázam van mit tudok ellene tenni? (kérlek gyorsan mert holnap táncolnom kell de sajog mindenem)
Figyelt kérdés
3 hetet nem voltam táncon,mert tanuénom kellett most pénteken 2 órát táncoltam de nagyon nehéz tánc! és ma pedig 3-4 órát rettentően fáj a jobb karom aszt hiszem megerőltettem valaki nem tud rá valami gyógymódott holnap 7 kor van a fellépés2011. márc. 12. 18:27
1/2 anonim válasza:
nincs valami izomlazítód?
amúgy nekem hiszed vagy nem ha izomlázam volt másnap erőltettem az edzést és edzés közben elmult az izomláz
2/2 anonim válasza:
izomlázra hülyeség ráedzeni, ez attól van, h mikrosérülése keletkeznek az izmaidban, és a regenerálódott rések még érzékenyek.
hogy gyorsabban gyógyuljon, azért érdemes több húst enned, izomlazítóval, bemelegítőp krémmel bekenned, mert az is a gyúgyulást segíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!