Ugye szerintetek is hülyeség?
Figyelt kérdés
Osztálytársnőm mindig azzal jön, h azért nem hordja a mobilt a zsebében, merthogy combnyakrákot okoz, meg hogy nem szabad a mobil mellett aludni mert agyrákot okoz. Hülyeség, nem?2011. márc. 12. 13:36
1/5 anonim válasza:
Szerintem a mobil függőség az maga a betegség. Pláne ,hogy vele alszok és még állandóan magamnál tartom.
2/5 anonim válasza:
Igen, jól gondolod, ez hülyeség.
Még egyetlen kutatás sem igazolta, hogy a mobil bármilyen rákot okozna. Túlságosan gyenge a sugárzása ahhoz.
3/5 anonim válasza:
nem hülyeség, mivel olyan rádióhullámokkal működik, ami rákos megbetegedéseknek a megalapozója, az előttem lévőnek szól, hogy de igenis van olyan statisztika, miszerint amióta a férfiak a zsebükben hordják a mobilt, sokkal több a hererákos megbetegedések aránya... erről csak ennyit, az se tesz valami jót ha mellette alszol, hidd el. még az új mobilokkal is ez van, szóval nem attól függ, hogy milyen.
4/5 anonim válasza:
előző vagyok, ez egy erősebb példa de érhető: nem véletlen mondják, hogy na nézd a mikrót miközben melegítessz valamit, káros. bár sokkal erősebb mint a mobil, érted a lényegét
5/5 A kérdező kommentje:
az jó, mert amióta mobilom van /6 éve/ minden nap a fejem mellett van amikor alszom meg folyamatosan a zsebembe van... különben megőrülnék és eszeveszett keresésbe kezdenék :D
2011. márc. 13. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!