Normális 5 nap alatt 4 kg-ot fogyni? :S
Heló
az lenne a kérdésem,hogy csütörtökön megmértek dokinál 60kg voltam,ma kedden meg 56 kg..ez csak 5 nap külömbség.és eszek normálisan,sőt állandóan éhes vagyok :S:S És irdatlanul viszket a lábam :S:S
tetjére 2 hete fájdogál a gyomrom,meg a köldököm körül :S:S és elmentem ügyeletre megint,felküldtek kórházba h vakbél,és ott meg megnézték és h mégse vakbél,és hazaküldtek mert nem gyerekosztályre küldtek hanem sebészetre és így nem tarthattak bent,de kiírtak ultrahangra meg vmi olyan orvoshoz ami így a belekkel meg a gyomorral foglalkozik.
légyszi segítsetek,nem tudom mit csináljak,mondjuk örülök h fogytam nem arról van szó,csak épp azt nemértem h ez h lehet amikor telekajálom magam :S:S
ne viccelődjél már
dokinál ruhában mértek, lehet pisilés és székelés előtt, de kajálás után
most meg lehet kevesebb gönc van rajtad és a nem ettél még + az ürítés is megvolt
a telekajálom magam kifejezést meg kifejthetnéd, mert egynémelyik anorexiásnak egy fél alma telekajálásnak minősül
előzöknek köszönöm a tanácsokat,és megfogadom,ha még csökkenni fog A súlyom,akkor mindenképp orvoshoz fordulok.
utolsónak pedig kifejteném azt h telekajálom magam: napont 5-6szor eszem annyit mint átlag ember nem pedig egy almát,szüleimmel eszem az ebédet ami nem épp kis adag szokott lenni,mégis fogytam 4 kilót,ja és az orvosnál mértek reggel 9kor,és még nem reggeliztem,magamat meg mikor mértem szintén reggel 8körül reggeli előtt wc után voltam 56kg.
na így kicsit más a helyzet, ugyanazon a mérlegen mérd meg magad egy hét múlva, kb ugyanolyan körülmények közt, ha csökken a tömeged, akkor doki
ja amúgy az előző mérés nem menzesz előtt volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!