Miért leszek mindentől rosszul?
Figyelt kérdés
Bármibe belenyúlok vagy valamire rájövök, hogy veszélyey lehetett azonnal rosszul érzem magam. Úgy érzem, mintha elájulnék, hányingerem van és olyan mintha az egész világ (mármint ahogy látom) megváltozna.
Ha a buszon belenyúlok valamibe, ha koszos helyen vagyok, vagy ha valami szúrós szagú dolog van a levegőben.
Ez miért van?
2011. márc. 3. 19:01
1/1 anonim válasza:
Szia.
Ugyan ez van velem is,szerintem pszichés alapon.Általában rám a buszon jön rám és nagyon rossz.Ma reggel,még hagyján.Szoktam bevenni reggel B6-t,az csökkenti a hányingert.Szerintem tereld el a figyelmedet olyankor,mikor már érzed hogy jönnek a "gondolatok".Hallgass zenét,esetleg beszélgess valakivel,ha van ismerős a közelben.El fog múlni ne aggódj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!