Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha 1-1 nap alig eszem...

Baj ha 1-1 nap alig eszem valamit (joghurt és ananász, meg egy kevés valami)? Semmit nem kívánok, mindentől rosszul vagyok és kiráz a hideg.16 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 20:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

16 hetesen, már nem kellene, hogy hányingered legyen. Nekem a 4. hét után kezdődött el és még fogytam is két kilót, ami nem gond. Ha bizonytalan vagy, mégis jobb ha orvoshoz fordulsz, nehogy valami komolyabb baj legyen a hányingered mögött. Most a 8.hétben járok és egész nap hányingerem van, ami szörnyű, de mégis keresem azokat a kajákat amik csak lecsúsznak a torkomon és egészségesek is. Próbálkozz egy teljeskiörlésű zsemlével és egy aktivia joghurttal, reggelire elég türhető. És csak keveset csipegess és ne hagyd magad órákig üres gyomorral.

2009. ápr. 15. 20:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia, sajnos ez nem jo, nekem kb a 16. hetig tartott, de van olyan rokonom, akinek szinte vegig volt hanyingere.

Tudom, igy nehez barmit is lenyomni, de az egyik konyv szerint, amit most olvastam (ha igaz), a baba nem kepes sajnos a mi feleslegunkbol felvenni, es azt eszi, amit eszunk, igy fontos lenne, hogy probalkozz. Nekem a gyomberes dolgok (Canaday Dry, gyomberes suti) segitettek, es a gyumolcseves, de meg vannak otletek, amiket erdemes megrpobalni (sokszor, keveset enni, stb.). Persze amig keveset ettem is fejlodott a baba, igy azert nem akarlak ijesztgetni. A konyv egy kicsit ellent is mond onmaganak, mert azt mondja, akkor kisebb lesz a baba (de nem mondja, hogy baja lesz)- teny, a rokonome sem lett hatalmas, de meg jo meretu volt, es egeszseges. Ne izgulj, ne stresszelj, orvossal esetleg tenyleg erdemes lenne beszelned, ha nem valtozik, es probalkozz, hatha valamelyik modszer neked bevalik. Sok szerencset!

2009. ápr. 15. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!